پیوند ها
بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار....
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مقدمه :
در يك رژيم متعادل آب قسمت مهمي از آن محسوب مي شود . بدن به آب نياز دارد تا بتواند غذا را هضم كند . تغييرات شيميايي در عضلات صورت بگيرد ، درجه حرارت بدن تنظيم گردد و مفصل ها نرم گردند ، اكسيژن در شش ها جذب شده ،گاز دی اکسید كربن دفع شود و بالاخره مواد زائد بدن دفع گردد .
علاوه بر مقدار آبي كه از غذا هاي مختلف به بدن مي رسد بدن در روز به 5 الي 6 ليوان ديگر آب نياز دارد . اين مقدار آب بر حسب عادت غذايي به صورت هاي مختلف وارد بدن مي شود . آب ميوه به علت گراني در حد نسبتاً كمي در مقايسه با نوشیدنی هاي ديگر استفاده مي شود . عصاره تقطير شده بعضي از گياهان بنام عرقيات در تبريز ، شيراز ، اصفهان و ساير شهر ها كم و بيش رواج دارد . نوشيدن شير بسيار مطلوب است ولي متاسفانه به حد كفايت موجود نبوده و جدای از خواص فراوان موجود درآن دارای قیمت به نسبت بالایی است . نوشيدن شيردر روستاهاي ايران علي الخصوص هنگام صبحانه بسيار رواج دارد .
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 18,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان
برچسب های مهم