پیوند ها
بررسی و شناخت بیماری های بذر پنبه در شهرستان ورامین
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
فهرست مطالب عنوان صفحه
1- فصل اول: کلیات ...................................................................................................9
1-1 مشخصات جغرافیایی منطقه ورامین ...............................................................10
1-2 مرکز تحقیقات کشاورزی ورامین ................................................................11
1-3 آفات مهم منطقه ورامین ...............................................................................15
1-4 بیماری های مهم منطقه ورامین ......................................................................16
1-5 علف های هرز مهم منطقه ورامین ..................................................................17
2- فصل دوم: فعالیته های انجام شده در آزمایشگاه .....................................................19
2-1 آشنایی با بیماری های گیاهی ..........................................................................20
2-2 آشنایی با تجهیزات و دستگاههای موجود در آزمایشگاه ..................................22
2-3 عوامل بیماری زا .............................................................................................22
2-4 محیط های کشت پایه ....................................................................................39
2-5 محیط های کشت انتخابی ...............................................................................42
2-6 دلینته کردن ....................................................................................................43
2-7 برخی از مواد ضد قارچی ................................................................................51
2-8 برخی از مواد ضد باکتریایی ...........................................................................53
2-9 انواع قارچ های بیماری زا موجود در خاک ....................................................56
2-10 آزمایش های مربوط به استخراج نماتد از خاک ...........................................58
3- فصل سوم: آشنایی با پنبه ........................................................................................63
3-1 مقدمه .............................................................................................................64
3-2 اهمیت اقتصادی پنبه .......................................................................................65
3-4 اداره پنبه و تفتیش صحی نباتات ......................................................................66
3-5 ارقام پنبه در ایران ...........................................................................................67
3-6 خصوصیات گیاهی پنبه ...................................................................................73
3-7 مراحل رشد و نمو پنبه .....................................................................................81
4- فصل چهارم: بیماری های بذر پنبه ...........................................................................86
بیماری های ناشی از قارچ های بیماری زا در پنبه .....................................................86
4-1 بیماری های پنبه دانه و بذر ..............................................................................88
4-2 بیماری های اندام های در حال رویش بذر.......................................................90
پوسیدگی بذر ناشی از Alternaria spp ..............................................................90
لکه برگی و بلایت ناشی از Ascoghyta gossypii............................................91
بلایت گیاهچه و پوسیدگی قوزه ناشی ازAspergillus flavus ............................92
پوسیدگی ناشی از Botryodiplodia theobromae ......................................92
پوسیدگی ناشی از Gladosporium herbarum ............................................92
مرگ گیاهچه و آنتراکنوز ناشی از Clumerella gossypii ..............................93
بلایت گیاهچه ناشی از Curvularia lunata ...................................................93
قارچ Botryodiplodai theobromae ........................................................94
Fusarium .........................................................................................................94
پژمردگی ناشی از Verticillium dahlia ..........................................................94
پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه .............................................................................96
4-3 عوامل ایجاد کننده بیماری در بذر .................................................................99
4-4 علائم ناشی از قارچ Rhizectonia solani ................................................99
4-5 علائم ناشی از قارچ Pythium.....................................................................102
4-6 مدیریت بیماری های پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه......................................106
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 17,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
برچسب های مهم