پیوند ها
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
بدون شك بخشي از پيروزيها و پيشرفتهايي كه در زمينة علم پزشكي، دارو سازي زيست شناسي، گياه شناسي، جانور شناسي و صنعت تهيه و نگهداري مواد غذايي حاصل شده مديون زحمات علماي ميكروبيولوژي است. جهان امروز با مشكل كنترل ميكروبهاي بيماريزا بخصوص در كشورهاي جهان سوم روبروست و دانشمندان در پي مقابله با آنها هستند.
يكي از اين ميكروبها سالمونلا است كه باعث بيماري عفوني سالمونلوز در انسان و حيوانات ميشود و ضررهاي اقتصادي فراواني به نسل بشري ميزند.
يكي از راههاي شايع انتقال سالمونلا در انسان مصرف و استفاده از گوشت طيور آلوده به اين ميكرو ارگانيسم است. اين آلودگيها در طيور به سالمونلا ممكن است ناشي از تيفوئيد طيور، بيماري پولوروم، پاراتيفوئيد طيور و آريزونوز باشد. اين بيماري همواره خسارات سنگين زيادي به اقتصاد كشور و جامعة بهداشت زده و همواره بهداشت بشري را تهديد كرده است.
با توجه به طولاني بودن دورة بيماري و مقاومت زود هنگام سويههاي سالمونلايي به آنتي بيوتيكها كنتر و درمان اين بيماري مشكل است ازاين رو براي مبارزه با اين بيماري بايد از رشد و تكثير باكرتي در كانون ايجادآلودگي جلوگيري شود.
انتقال بيماري سالمونلوز بيشتر از طريق دستگاه گوارش است. بنابراين آب و مواد غذايي آلوده و منشع مهم ايجاد سالمونلاوز است كه بايد آب را با روشهاي تصفيه مناسب عاري از پاتوژن كنيم و در بين مواد غذايي گوشت طيور را بايد با روشهاي صحيح عمل آوريم و عرضه كنيم چون گوشت طيور يكي از مساعدترين مادة غذايي براي رشد سالمونلاها هستند. (7 و 1)
به اميد داشتن جامعهاي عاري از آلودگي و بيماري و كشوري شاداب و تندرست.
عنوان صفحه
مقدمه ...............................................................................................................
فصل اول ..........................................................................................................
كليات ...............................................................................................................
تاريخچه سالمونلا...........................................................................................
شكل سالمونلا..................................................................................................
خصوصيات محيط كشت.................................................................................
خواص بيوشيميايي........................................................................................
ساختمان پادگني سالمونلاها..........................................................................
اهميت پرگنههاي S,R در آزمايشهاي سرمي..................................................
تغييرات پادگني...............................................................................................
فرمول آنتي ژنتيك..........................................................................................
طبقه بندي سالمونلاها....................................................................................
طبقهبندي سالمونلاها.....................................................................................
طبقهبندي كامفم- وايت...................................................................................
حساسيت نسبت به باكتريوفاژها..................................................................
مقاومت ............................................................................................................
سهم..................................................................................................................
بيماريزائي و مكانيسم عمل آن.......................................................................
فصل دوم..........................................................................................................
سالمونلوز در پرندگان...................................................................................
وسعت واگيري و پراكندگي سالمونلا............................................................
دوره بيماري....................................................................................................
اپيدميولوژي سالمونلا...................................................................................
راههاي انتقال بيماري......................................................................................
كيفيت بيماريزائي سالمونلا...........................................................................
علائم بيماري...................................................................................................
كليات سالمونلوز در پرندگان........................................................................
بيماري پلوروم (اسهال سفيد).........................................................................
عامل بيماري....................................................................................................
طرز واگيري بيماري پلوروم..........................................................................
انتقال بيماري...................................................................................................
علائم بيماري و دوره آن.................................................................................
علائم روي لاشه...............................................................................................
علائم بيماري در مرغهاي بالغ........................................................................
علائم كالبد گشائي...........................................................................................
تشخيص پلوروم.............................................................................................
كنترل و پيشگيري در جوجه مرغها................................................................
كنترل و پيشگيري در بالغين.........................................................................
درمان ناقلين ...................................................................................................
تيفوئيد مرغان.................................................................................................
عامل بيماري....................................................................................................
خصوصيات كشت............................................................................................
خصوصيات بيوشيمايي.................................................................................
بيماريزائي در انواع پرندگان ........................................................................
سربيماري........................................................................................................
نشانهاي بيماري............................................................................................
آثار كالبد گشائي.............................................................................................
تشخيص ..........................................................................................................
كنترل و پيشگيري ..........................................................................................
واكسيناسيون..................................................................................................
بيماري پاراتيفوئيد پرندگان...........................................................................
شيوع، انتشار و اثرات اقتصادي بيماري
سبب شناسي...................................................................................................
مواد لازم جهت رشد.........................................................................................
شكل پرگنهها...................................................................................................
خواص شيميايي..............................................................................................
مقاومت در مقابل عوامل شيميايي و فيزيكي .................................................
قدرت زندگي پاراتيفوئيدها در بسر، مواد غذائي و گرد و خاك....................
قدرت پايداري سالمونلا در مدفوع و وسايل آلوده جوجه كشي..................
مدت پايداري در خاك، آب و گياهان................................................................
مدت پايداري در روي پوسته تخم مرغ و محتويات آن.................................
مقاومت در مقابل آنتي بيوتيك و داروهاي ضدعفوني.................................
ساختمان پادگني..............................................................................................
فرمول پادگن و پراكندگي سالمونلاها در طيور ............................................
زهرابه..............................................................................................................
بيماريزائي ......................................................................................................
بيماريزائي در پرندگان جوان.........................................................................
بيماريزائي در پرندگان بالغ...........................................................................
واگيري پارا تيفوئيد........................................................................................
طرز انتقال بيماري بوسيله ناقلين و حاملين.................................................
انتشار مستقيم عامل بيماري بوسيله تخمدان آلوده....................................
آلودگي از طريق پوسته تخم مرغ..................................................................
علائم بيماري...................................................................................................
شكل حاد بيماري در جوجه مرغها ..................................................................
جراحات كالبد گشائي......................................................................................
تشخيص ..........................................................................................................
جدا كرد عامل بيماري و تشخيص آن .............................................................
سرولوژي........................................................................................................
درمان پيشگيري و كنترل ...............................................................................
بهداشت تخم مرغ و وسايل جوجهكشي.........................................................
توليد تخم مرغ، جمع آوري و نگهداري آن ....................................................
بهداشت گله مادر.............................................................................................
طرز ضدعفوني تخم مرغها..............................................................................
تميز نمودن ماشين و اتاق جوجه كشي..........................................................
بهداشت محيط جوجه كشي.............................................................................
شرايط بهداشتي در طول پرورش جوجه.......................................................
آزمايشات سرولوژيكي...................................................................................
ايمني ساختن ..................................................................................................
بيماري آريزونوز............................................................................................
انتقال، ناقلين، مخازن.......................................................................................
درمان و پيشگيري...........................................................................................
فصل سوم........................................................................................................
درمان سالمونلوز در طيور............................................................................
كنترل و پيشگيري سالمونلوز در طيور........................................................
واكنشهاي سالمونلا در طيور.........................................................................
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 18,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان
برچسب های مهم