پیوند ها
پرورش طیور گوشتی
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مقدمه
اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان
گوشت طيور به عنوان يك منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در كشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري كه در بعضي از كشورها كه از نظر شرايط طبيعي و كمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است.
ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم كه منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي انسان تامين پروتئين مورد نياز بدن است.
طبقه بندي گوشت طيور
پرندگاني كه براي توليد گوشت پرورش داده مي شوند عبارتند از انواع مرغ، بوقلمون، غاز، اردك، و اخيرا بلدرچين قسمت اعظم فعاليت براي توليد گوشت در پرندگان در روي مرغ متمركز شده اند و بعد از آن به ترتيب، بوقلمون، اردك و غاز قرار گرفته است. در سال هاي اخير به علت اصلاح نژاد و كارهاي ژنتيكي كه از نظر بهبود كميت و كيفيت گوشت مرغ انجام گرفته است نژادها و نوع تيپ هاي مختلفي بسته به سليقه بازار بوجود آمده است كه هر نوع داراي اختصاصات بخود مي باشد از اين رو امروزه در بازارهاي دنيا و ايران انواع مختلف گوشت مرغ وجود دارد.
فهرست مطالب :
عنوان : صفحه :
تاریخچه ................................................................................................................... 1
مقدمه....................................................................................................................... 3
فصل اول :
الف ) - انتخاب جوجه .............................................................................................. 5
ب ) -سلامت جوجه ............................................................................................... 5
ج ) -بیماریهای میکروبی ..................................................................................... 8
د ) -بیماریهای دسته مایکوپلساماها ...................................................................... 9
هـ ) -علائم جوجه سالم ........................................................................................... 13
فصل دوم :
الف ) - نژادهای مخصوص جوجه گوشتی .................................................................... 15
ب ) -نزاد نیوهمپشایر ........................................................................................ 15
ج ) -نژاد سوسکس ................................................................................................. 15
د ) -نژاد کورنیش ................................................................................................. 15
فصل سوم :
الف ) -وسایل مورد نیاز برای پرورش جوجه گوشتی .............................................. 16
ب ) -وسایل مورد نیاز ....................................................................................... 16
ج ) -فضای مورد نیاز.............................................................................................. 16
د ) -دستگاه تهیه حرارت ........................................................................................ 16
فصل چهارم :
الف ) -طرز نگهداری جوجه گوشتی ............................................................................ 17
ب ) -ضدعفونی کردن لانه ..................................................................................... 17
ج ) -انتخاب بستر ................................................................................................... 17
د ) -آماده نمودن تشکیلات برای ورود جوجه ........................................................... 18
هـ ) -حرارت ماشین مادر ....................................................................................... 19
خ ) -حرارت سالن مخصوص نگهداری جوجه ............................................................... 20
ر ) -برنامه نگهداری جوجه ها ..................................................................................... 21
فصل پنجم :
الف ) -مارکتینگ جوجه گوشتی ................................................................................ 23
ب ) -روش های مختلف جوجه کبابی ........................................................................ 29
ج ) -فروش به طور زنده .......................................................................................... 30
هـ ) -فروش مرغ های سر بریده ............................................................................ 30
خ ) -اصول کشتار جوجه کبابی .................................................................................... 31
فصل ششم :
الف ) -احتیاجات غذایی جوجه کبابی ...................................................................... 32
ب ) -ویتامین ها در جیره غذایی جوجه های کبابی .............................................. 32
ج ) -ویتامین A.................................................................................................. 32
هـ ) -ویتامین D ................................................................................................ 32
خ ) -ویتامین E ................................................................ 33
د ) -ریبوفلاوین .................................................................................................. 33
ذ ) -پانتوتنیک اسید ............................................................................................ 33
ر ) -نیاسین ........................................................................................................ 33
ز ) -کولین ........................................................................................................... 34
ع ) -بیوتین ........................................................................................................ 34
غ) -فولاسین......................................................................................................... 34
ف ) -ویتامین B6 ............................................................................................ 34
ق ) -ویتامین B12 .......................................................................................... 34
ژ ) -ویتامین تینامین ...................................................................................... 35
منابع.......................................................................................................................36
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 17,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
برچسب های مهم