پیوند ها
بوقلمون
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مقدمه ای بر بوقلمون
منشع اصلی بوقلمون از آمريكاي لاتین و مكزيك بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهاي وحشی كه قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند . اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد كه هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگین تقسیم میشوند .
پرورش بوقلمونهاي گوشتی و رسانيدن به وزن ایده ال در زمان مقرر مستلزم ارائه مدیریت صحیح،جیره بالانس شده از حیث سطح انرژی و پروتئین و مکمل های ویتامین و معدنی متناسب با سن پرنده میباشد .
فهرست مطالب :
عنوان : صفحه :
مقدمه....................................................................................................................... 1
تاریخچه.................................................................................................................... 2
جوجه کشی بوقلمون .................................................................................................. 3
مدیریت پرورش بوقلمون ................................................................................... 4
حرارت .................................................................................................................... 5
تهویه و رطوبت ..................................................................................................... 5
بهداشت و بهسازی .................................................................................................. 6
فضای لازم............................................................................................................... 6
وسایل نگهداری ویژه بوقلمون............................................................................... 6
استفاده از نور .......................................................................................................... 6
پرروش جوجه بوقلمونها ............................................................................................. 7
آشنایی با دو نوع بوقلمون ...................................................................................... 10
پرورش و تکثیر....................................................................................................... 11
بوقلمون سفید ....................................................................................................... 12
اطلاعات ویژه مراقبتی ........................................................................................... 14
خصوصیات بوقلمون های تجارتی ............................................................................ 14
نکات مهم در جوجه ریزی بوقلمون تجارتی ............................................................... 15
واکسیناسیون ........................................................................................................ 16
تغذیه بوقلمون ....................................................................................................... 22
تغذیه جوجه بوقلمون ............................................................................................... 22
تغذیه بوقلمونهای در حال رشد ................................................................................ 23
تغذیه بوقلمونهای اصلاح نژادی .............................................................................. 24
طبقه بندی بوقلمون................................................................................................... 24
اندام شناسی ............................................................................................................ 25
ویژگیهای ژنتیکی ................................................................................................ 26
نور رسانی ................................................................................................................ 27
وسایل دان خوری .................................................................................................. 27
آبخوری .................................................................................................................... 28
تغذیه 1.................................................................................................................. 28
تغذیه 2 ................................................................................................................ 29
منابع ........................................................................................................................ 32
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 17,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
برچسب های مهم