سایت دانشجو سرا

بانک مقالات و پایان نامه های ((دانشجوسرا)) به آدرس اینترنتی ((www.daneshjosara.ir)) اولین و تنها پایگاه تخصصی مقالات و پایان نامه های دانشجویی می باشد که با بیش از چندین هزار فایل ورد پایان نامه و مقالات دانشجویی با قیمت بسیار منصفتنه و مناسب ((با تخفیف 50درصدی)) در خدمت دانشجویان و پژوهشگران و محققین عزیز می باشد. در راستای حمایت از دانشجویان عزیز هیات علمی و نویسندگان بنیاد علمی سایت دانشجوسرا تمامی فایل های موجود در این پایگاه اینترنتی را با 50درصد تخفیف عرضه می نماید. ((لازم به ذکر است تمامی درآمد حاصله از فروش فایل های تحقیق و پایان نامه صرف تهیه، خرید و بارگزاری فایل های تحقیق و پایان نامه جدید جهت ترویج علم در جامعه علمی کشور می باشد و سعی بر این داریم در این مسیر بزرگترین و جامع ترین پایگاه مقالات و پایان نامه های دانشجویی را رقم زنیم. هر فایل تحقیق وپایان نامه را که لازم دارید با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت تهیه شده و با قیمت بسیار ناچیزی در سایت بارگزاری شود))

پایان نامه و کار تحقیقی شیمی

پایان نامه و کار تحقیقی صنایع و معادن

پایان نامه و کار تحقیقی های علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

پایان نامه و کار تحقیقی کامپیوتر، نرم افزار و فضای مجازی

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی های نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و نظامی

پایان نامه و کار تحقیقی های ورزش، آمادگی جسمانی و علوم تربیت بدنی

پایان نامه و کار تحقیقی های نجوم، هوا و فضا

پایان نامه و کار تحقیقی های کشاورزی و گلخانه ای، گل و گیاه

پایان نامه و کار تحقیقی های لیست نهایی علوم دینی و قرآنی، فقه، مذهب و الهیات

پایان نامه و کار تحقیقی جغرافیا، کشورشناسی و شهرشناسی

پایان نامه و کار تحقیقی دام و طیور ، حشره و پرنده شناسی

پایان نامه و کار تحقیقی زناشویی، ازدواج و خانواده در جامعه

پایان نامه و کارتحقیقی تغذیه و مواد غذایی

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته ریاضی و آمار

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته مدیریت

پایان نامه و کار تحقیقی هسته ای و تکنولوژی نو و جدید

پایان نامه و کار تحقیقی های هنر

پایان نامه و کار تحقیقی های شرکت های تجاری، بورس و کسب و کار، کارآفرینی و مشاغل

پایان نامه و کار تحقیقی فناوری علوم و ارتباطات و تکنولوژی پیشرفته نوین روز

پایان نامه و کار تحقیقی تنظیم خانواده و علوم پزشکی

پایان نامه و پروژه های فنی و مهندسی، مکانیک و علوم صنعتی

پایان نامه و کارتحقیقی ادبیات فارسی، تاریخ و مشاهیر ایران و جهان

پایان نامه و کار تحقیقی با موضوع مهندسی برق و مخابرات

پایان نامه ها و کار تحقیقی شهرشناسی و جغرافیا و وضعیت آب و هوایی و زمین شناسی

کار تحقیقی و پایان نامه های رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

پایان نامه های علوم اجتماعی، جامعه شناسی، مطالعات مردم شناسی و جایگاه زن و مرد در جامعه

پایان نامه، کارتحقیقی و مقالات حسابداری، علوم اقتصادی، بانکی و مالیاتی

پایان نامه و مقالات مهندسی عمران و معماری و ساخت و ساز سازه ها

کارتحقیقی و پایان نامه علوم تربیتی، آموزشی، اجتماعی و دینی و اسلامی

پایان نامه و کار تحقیقی علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 927
  • بازدید دیروز : 1267
  • بازدید کل : 1340073

پیوند ها

پروژه تحقیقاتی گوشت و صنعت آن در کشور


پروژه تحقیقاتی گوشت و صنعت آن در کشور

پروژه تحقیقاتی گوشت و صنعت آن در کشور

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))

 

 

 مقدمه

گوشت و فرآورده‌هاي آن يكي از منابع پرارزش پروتئيني در ارتباط با تغذيه ي بشر محسوب ميگردد. دركشور ما صنايع گوشت به ويژه در ده سال اخير يكي از مهمترين و مسئله سازترين شاخه هاي صنايع غذايي به شمار آيد. فرآورده‌هاي متنوع و گوناگوني كه امروزه از گوشتهاي مختلف تهيه مي‌گردند، بدون دانش فني و اطلاعات كافي در زمينة گوشت و علوم وابسته به آن و همچنين تكنولوژي تهيه‌ي فرآورده‌هاي گوشتي مسلماَ از كيفيت خوراكي و بهداشي مناسبي برخوردار نخواهند بود . و استفادة بي رويه و نابهنجار از مواد افزودني مختلف كه بسياري از آنها خطرات جبران ناپذيري را براي مصرف كنندگان فراهم مي ‌آورند نيز بيشتر ناشي از عدم آگاهي از تكنولوژي اين صنعت ميباشد. فرآورده هاي گوشتي فرآورده هايي را مي‌نامند كه لاآقل نيمي ا‌ز آنها را گوشت تشكيل داده باشد. معمولاَ‌ زماني كه در كتب و مقالات علمي در رابطه با علوم و صنايع گوشت صرفاَ از گوشت نام برده ميشود‏ منظور گوشت قرمز بوده و فرآورده هايي كه از گوشت قرمز تهيه ميگردند تحت عنوان “فرآورده‌هاي گوشتي“ ناميده ميشوند. فرآورده‌هاي گوشتي از جمله انواع كبابها‏‏، استيك‌ها، سوسيسها وكالباسهاي ادويه‌دار، انواع ماهي، ميگو و صدها غذاي تهيه شده از انواع گوشت، منابع غذايي لذيذ هستند كه مي‌توانند هر انساني را از گرسنگي نجات داده و رشد جسمي و مغزي براي وي به ارمغان آورند. با ايجاد صنايع بزرگ از فرآورده هاي گوشتي نه تنها اقتصاد يك كشور شكوفا مي شود بلكه شادابي و سلامتي نيز در افراد يك كشور و نسلهاي آينده پديدار ميگردد. جامعه سالم وملتي كه به سوي توسعه گام برميدارد نبايد از جهت تأمين پروتئين به مثابه ركن اصلي تغذيه عقب بماند. امروزه اهميت پروتئين حيواني به عنوان يكي از نيازمنديهاي انسان بركسي پوشيده نيست و در اين ميان گوشت از جايگاه ويژه اي برخوردار است. استفاده از فرآورده‌هاي گوشتي به عنوان تأمين كننده قسمتي از پروتئين مصرفي و جايگزين آن به جاي درصدي از گوشت مصرفي سرانه مي‌تواند پاسخگوي مقداري از مشكلات اقتصادي- تغذيه‌اي جامعه باشد. به دلايل ذيل اينگونه فرآورده‌ها مي تواند مشكل را تا حدي حل و جايگزين شايسته براي گوشت باشند. 1- هزينه نهايي محصول توليد شده اين فرآورده‌ها نسبت به گوشت پايين بوده و توانايي دسترسي طبقات كم درآمد به اين محصولات بيشتر است. 2- با صرفه‌جويي متناسب در ميزان گوشت كمبود تاحدي تعديل ميشود. 3- فرآورده‌هاي گوشتي علاوه براينكه داراي پروتئين حيواني بخاطر وجود گوشت و احيانا‌َ تخم‌مرغ و كازئين ميباشد داراي مقداري پروتئين گياهي (سويا- آرد- سوخاري- گلوتني) نيز ميباشد. 4- گوشت خالص از نظر اينكه كربوهيدارت هافقير بوده واز اين نظر تأمين كننده احتياجات بدن نيست درصورتيكه در فرآورده‌هاي گوشتي اين نقص تاحدي برطرف شده است 5- استفاده از مواد پركننده و توسعه دهنده وافزودني ها در فرآورده‌هاي گوشتي موجب بروز كيفيت مناسبتر نسبت به گوشت خالص دربرخي از صفات فيزيكي و ارگانوتيپتيكي مي‌شوند. از طرف ديگر فرهنگ شهري و عادات غذايي خاص حاصله از آن با اجبار موجب در رستورانها وسلف سرويسها مي شود و با طبع تهيه و طبخ غذا در خانه نيز كاهش ميبابد و توجه مردم به غذاهاي آماده بيشتر معطوف ميشود و بديهي است فرآورده‌هاي گوشتي به ويژه محصولات حاصل از گوشت چرخ شده مانند همبرگر داراي اهميت خاصي است. درحال حاضر شكلهاي مختلفي از گوشت چرخ شده تهيه ميگردد و ماده اوليه آن به فرمهاي گوناگون و با ضخامتهاي مختلف توسط توليدكنندگان توليد وبه صورت منجمد توزيع ميشود. دركشورهاي خارجي اين محصولات را Patties مي‌نامند كه با توجه به نوع دامي كه گوشت آنها در تهيه آن بكار برده ميشود نامگذراي شده‌اند. علاوه بر آن نام برگر نيز در اين فرآوردها بسيار استعمال شده كه معروفترين آن برگر تهيه شده از گوشت گاو ميباشد كه اصطلاحاَ آن را همبرگر مي‌نامند. به طوركلي در كشورهاي مختلف از جمله ايران طي تكنولوژي خاصي گوشتهاي چرخ شده را تهيه و پس از فرمولاسيون فرم بندي و بسته بندي نموده و در تونلهاي مخصوص منجمد كرده و در سردخانه 18 درجه سانتيگراد به صورت يخ زده نگهداري مي كنند.

 

فهرست مطالب

فصل اول

1- مقدمه............................................................................................................... 1

تاريخچه صنعت گوشت ...................................................................................... 5

اهميت مصرف گوشت در رژيم غذايي ............................................................... 6

اطلاعات كلي مربوط به كارخانه ........................................................................ 11

1-4-1- معرفي كارخانه ..................................................................................... 11

1-4-2- تاريخچه ................................................................................................ 12

1-6- مراحل توليد .............................................................................................. 14

1-7- پوشش و بسته‌بنديها ............................................................................. 23

1-7-1- بسته‌بندي وكيوم ................................................................................. 25

1-8- ماشين آلات و تجهيزات ............................................................................ 29

1-8-1 – دستگاه برش گوشت منجمد (گيوتين) ................................................ 29

1-8-2- چرخ گوشت .......................................................................................... 30

1-8-3- چرخ گوشت معمولي يا استاندارد ...................................................... 30

1-8-4- چرخ گوشت ، مخلوط كن ..................................................................... 32

1-8-5- دستگاه جدا كننده ................................................................................. 32

1-8-6- دستگاه كاتر .......................................................................................... 33

1-8-7- ميكسر ................................................................................................... 35

1-8-8- پركن يا فيلر .......................................................................................... 35

1-8-9- دستگاه كليپ زن .................................................................................. 36

1-8-10- دستگاه يخ‌ساز .................................................................................. 38

1-8-11- دستگاه پخت ...................................................................................... 38

1-8-12- دستگاه توليد دود ............................................................................. 39

1-9- تأسيسات .................................................................................................. 41

1-9-1- سيستم حرارتي .................................................................................... 41

1-9-2- سيستم برودتي ................................................................................... 43

1-9-3- سيستم فاضلاب ................................................................................... 44

فصل دوم:

ويژگيهاي شيميايي و فيزيكو شيميايي مواد اوليه و محصولات ..................... 53

اطلاعات علمي و خصوصيات فيزيكي يا شيميايي مواد اوليه .......................... 53

2-1-1- گوشت ................................................................................................... 53

2-1-2- چربي (روغن) ....................................................................................... 63

2-1-3- آب و يخ ................................................................................................ 64

2-1-4- عمل‌آورنده‌ها ........................................................................................ 65

2-1-5- اتصال دهنده‌ها ..................................................................................... 70

2-1-6- پركننده‌ها ............................................................................................. 73

2-2- اطلاعات علمي و خصوصيات فيزيكي و شيميايي محصول نهايي ........ 76

2-2-1- انواع سوسيس ..................................................................................... 76

2-2-2- كالباس خام ........................................................................................... 81

2-2-3- كالباس حرارت ديده ............................................................................ 82

2-3- آزمايشگاههاي كنترل كيفي مواد اوليه و محصول نهايي ....................... 83

2-3-1- آزمايشات كنترل شيميايي .................................................................. 83

2-3-2- آزمايشات حسي و ظاهري ................................................................... 106

2-4- نحوة انبارداري ......................................................................................... 108

2-4-1- انبار مواد اوليه .................................................................................... 108

2-4-2- انبار محصولات .................................................................................... 110

2-4-3- انبار قرنطينه ........................................................................................ 111

2-5- استانداردهاي كيفي و بهداشتي ............................................................... 111

2-6- نحوة فروش و بازاريابي ......................................................................... 114

فصل سوم

3-1- موقعيت شغلي كاردان و كارشناس صنايع غذايي ................................. 116

3-2- امور جاري و اهداف .................................................................................. 116

فصل چهارم

4-1- نتيجه‌گيري................................................................................................. 119

4-2- پيشنهادات.......................................................................................................120

 

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))


مبلغ واقعی 19,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

تهران.کارگر.کوچه درخشان. خیابان شهید مهرداد روانمهر.پلاک152.طبقه دوم

بانک جامع و کامل مقالات و پایان نامه های رشته حقوق و علوم سیاسی و دیگر رشته های دانشگاهی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما