سایت دانشجو سرا

بانک مقالات و پایان نامه های ((دانشجوسرا)) به آدرس اینترنتی ((www.daneshjosara.ir)) اولین و تنها پایگاه تخصصی مقالات و پایان نامه های دانشجویی می باشد که با بیش از چندین هزار فایل ورد پایان نامه و مقالات دانشجویی با قیمت بسیار منصفتنه و مناسب ((با تخفیف 50درصدی)) در خدمت دانشجویان و پژوهشگران و محققین عزیز می باشد. در راستای حمایت از دانشجویان عزیز هیات علمی و نویسندگان بنیاد علمی سایت دانشجوسرا تمامی فایل های موجود در این پایگاه اینترنتی را با 50درصد تخفیف عرضه می نماید. ((لازم به ذکر است تمامی درآمد حاصله از فروش فایل های تحقیق و پایان نامه صرف تهیه، خرید و بارگزاری فایل های تحقیق و پایان نامه جدید جهت ترویج علم در جامعه علمی کشور می باشد و سعی بر این داریم در این مسیر بزرگترین و جامع ترین پایگاه مقالات و پایان نامه های دانشجویی را رقم زنیم. هر فایل تحقیق وپایان نامه را که لازم دارید با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت تهیه شده و با قیمت بسیار ناچیزی در سایت بارگزاری شود))

پایان نامه و کار تحقیقی شیمی

پایان نامه و کار تحقیقی صنایع و معادن

پایان نامه و کار تحقیقی های علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

پایان نامه و کار تحقیقی کامپیوتر، نرم افزار و فضای مجازی

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی های نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و نظامی

پایان نامه و کار تحقیقی های ورزش، آمادگی جسمانی و علوم تربیت بدنی

پایان نامه و کار تحقیقی های نجوم، هوا و فضا

پایان نامه و کار تحقیقی های کشاورزی و گلخانه ای، گل و گیاه

پایان نامه و کار تحقیقی های لیست نهایی علوم دینی و قرآنی، فقه، مذهب و الهیات

پایان نامه و کار تحقیقی جغرافیا، کشورشناسی و شهرشناسی

پایان نامه و کار تحقیقی دام و طیور ، حشره و پرنده شناسی

پایان نامه و کار تحقیقی زناشویی، ازدواج و خانواده در جامعه

پایان نامه و کارتحقیقی تغذیه و مواد غذایی

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته ریاضی و آمار

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته مدیریت

پایان نامه و کار تحقیقی هسته ای و تکنولوژی نو و جدید

پایان نامه و کار تحقیقی های هنر

پایان نامه و کار تحقیقی های شرکت های تجاری، بورس و کسب و کار، کارآفرینی و مشاغل

پایان نامه و کار تحقیقی فناوری علوم و ارتباطات و تکنولوژی پیشرفته نوین روز

پایان نامه و کار تحقیقی تنظیم خانواده و علوم پزشکی

پایان نامه و پروژه های فنی و مهندسی، مکانیک و علوم صنعتی

پایان نامه و کارتحقیقی ادبیات فارسی، تاریخ و مشاهیر ایران و جهان

پایان نامه و کار تحقیقی با موضوع مهندسی برق و مخابرات

پایان نامه ها و کار تحقیقی شهرشناسی و جغرافیا و وضعیت آب و هوایی و زمین شناسی

کار تحقیقی و پایان نامه های رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

پایان نامه های علوم اجتماعی، جامعه شناسی، مطالعات مردم شناسی و جایگاه زن و مرد در جامعه

پایان نامه، کارتحقیقی و مقالات حسابداری، علوم اقتصادی، بانکی و مالیاتی

پایان نامه و مقالات مهندسی عمران و معماری و ساخت و ساز سازه ها

کارتحقیقی و پایان نامه علوم تربیتی، آموزشی، اجتماعی و دینی و اسلامی

پایان نامه و کار تحقیقی علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 307
  • بازدید دیروز : 982
  • بازدید کل : 1340435

پیوند ها

همه چیز درباره یک رژیم غذایی حرفه ای با نگاهی به اصول کاهش و افزایش وزن


همه چیز درباره یک رژیم غذایی حرفه ای با نگاهی به اصول کاهش و افزایش وزن

همه چیز درباره یک رژیم غذایی حرفه ای با نگاهی به اصول کاهش و افزایش وزن

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))

 

 

 

الفباى رژيم غذايى

براى همه ما پيش آمده كه هرازچندگاهى بعد از اينكه خودمان را در آينه حسابى ورانداز كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه دور شكممان بزرگتر از گذشته شده و لباس ها يكى دو سايز كوچك شده اند، به فكر رژيم گرفتن بيفتيم و با آغاز هفته، وعده هاى غذايى را از ۵ تا به يك وعده برسانيم و اينقدر خودمان را در مضيقه قرار دهيم كه يك باره فكر خوش اندامى و زيبايى را از سربه در كنيم و سراغ رستوران و يك پرس غذاى چرب و چيل برويم. اما واقعاً دليل شكست رژيم هاى غذايى يا به عبارت ديگر انصراف از اين رژيم ها چيست؟ واقعيت اين است كه وقتى صحبت از رژيم گرفتن و لاغر شدن مى شود، بلافاصله اين فكر وارد مغز مى شود كه بايد دور هر چه غذاى خوشمزه و مورد علاقه است خط كشيد و فقط سراغ سبزيجات بخارپز و گوشت آب پز را گرفت. بستنى را فراموش و از چيپس و نوشابه صرف نظر كرد. پيتزا و ساندويچ هم كه حذف تمام. گرچه تمامى اينها كه گفته شد از مهمترين دلايل بروز چاقى به شمار مى روند ولى اين حقيقت را كه پرهيز از غذاى دلخواه ركن اساسى شكست در رژيم هاى غذايى است نبايد ناديده گرفت. اينكه شما شام ماهى آب پز بخوريد و شكمتان را با سبزيجات پخته و نپخته سير كنيد و به خاطر اراده محكمتان يك دسر خامه اى بزرگ به خودتان جايزه بدهيد، فقط خود را گول زده ايد. حذف چيپس و سيب زمينى سرخ كرده و انواع و اقسام خوراكى هاى چرب و چيل به تنهايى راه حل مشكل چاقى نيست. راهكار مبارزه با چاقى اصلاح تغذيه و ديگر روش هاى زندگى است.

با اينكه مهمترين دليل رژيم گرفتن رسيدن به وزن دلخواه و داشتن اندام متناسب است ولى بايد توجه داشت كه نكته اساسى بيمارى هايى است كه در اثر چاقى شانس ابتلا به آنها نيز افزايش مى يابد، بيمارى هايى مثل عروق كرونر، فشار خون بالا و حمله قلبى كه بيش از همه با رژيم غذايى ارتباط دارند.

در هر حال اگر از وضعيت فعلى خود احساس رضايت نمى كنيد و در صدد راهى براى حذف چربى هاى زائد از دور شكمتان هستيد، به شما پيشنهاد انتخاب يك رژيم كم چرب را مى دهيم. بررسى ها نشان مى دهد، چربى نقش مهمى در افزايش وزن دارد. متابوليسم چربى با پروتئين و كربوهيدرات بسيار متفاوت است. فردى كه رژيم كم چرب و پركربوهيدرات دارد، در مقايسه با كسى كه رژيم پرچرب با همان ميزان كالرى دريافتى را دارد بسيار سريع تر وزن كم مى كند. در گذشته تصور مى شد كه كربوهيدرات عامل اصلى چاقى است، اما امروز كربوهيدرات ها بيشترين سهم از رژيم افراد را در اختيار دارند. هر گرم چربى حدود ۹ كالرى است در صورتى كه هر ۱ گرم پروتئين و ۱ گرم كربوهيدرات معادل ۴ كالرى انرژى دارد.

در انتخاب رژيم حتماً توجه كنيد كه براساس تنوع و تعادل غذايى طراحى شده باشد. رژيمى كه بتواند بدون مكمل هاى غذايى مختلف نيازهاى روزانه شما را تامين كند. رژيمى كه ۵۵ درصد كربوهيدرات، ۲۰ درصد پروتئين و كمتر از ۲۵ درصد چربى (شامل ده درصد چربى اشباع نظير كره، خامه، روغن نارگيل، گوشت قرمز و ۱۰ - ۵ درصد چربى غيراشباع مثل روغن بادام، ذرت، ماهى، مارگارين، سويا، روغن آفتابگردان و روغن زيتون) دارد و مصرف بيش از ۵ واحد ميوه و سبزى تازه در آن بلامانع است.

نقطه شروع: ابتدا كالرى مورد نيازتان را از ضرب فاكتور كالرى در وزن ايده آلتان به دست آوريد. فاكتور كالرى براساس سطح فعاليت افراد متفاوت است. فاكتور كالرى براى افراد پرتحرك ،۳۰ بى تحرك يا كم تحرك ۲۰ تا ۲۵ و با تحرك متوسط ۳۰ است. اگر وزن ايده آل شما ۶۰ است و تحرك معمولى داريد روزانه ۱۸۰۰ كيلو كالرى نياز داريد. براى آغاز كاهش وزن حدود ۵۰۰ كيلو كالرى از كالرى روزانه كم مى كنيم. مصرف تقريباً روزانه ۱۱ - ۶ پيمانه برنج، نان، غلات كه هر پيمانه آن شامل يك تكه نان، يك فنجان غلات، نصف فنجان برنج و غلات پخته است، ۹۰ گرم گوشت گوساله بدون چربى، يا مرغ پوست كنده يا ماهى، ۸-۵ قاشق چاى خورى چربى غيراشباع، ۵۸ گرم شير يا ماست كم چرب، ۵-۳ فنجان سبزى خام و ۵-۲ واحد ميوه تازه يا ۱ تا ۲ فنجان آب ميوه مى توانند ۱۳۰۰ كالرى مورد نياز شما را تامين كنند.

هيچ گاه ميزان كربوهيدرات و شير و پنير را در رژيم تان كاهش ندهيد زيرا توليد سروتونين در مغز را افزايش داده و به تحريك حس گرسنگى مى انجامد. اگر بين وعده هاى اصلى دچار گرسنگى شديد، سريعاً سراغ غذاهاى چرب و پركربوهيدرات نرويد. در اينجا به چند نمونه از ميان وعده هاى پيشنهادى در ساعات مختلف شبانه روز اشاره مى شود.

ساعت ۱۰: يك عدد موز

ساعت ۱۱: دو عدد بيسكويت كه از غلات كامل تهيه شده اند و كم شكرند.

ساعت ۱۲: يك ليوان آب گوجه فرنگى

ساعت ۱۵: يك فنجان شيرقهوه

ساعت ۱۷: يك عدد ميوه با دو عدد بيسكويت

ساعت ۱۹: يك ليوان آب گوجه فرنگى با چند قطره ليمو

ساعت ۲۳: يك ليوان چاى سبز كه مانع از اشتهاى شبانه مى شود.

ساعت ۲۴: يك ليوان شير كه به خواب آرام كمك مى كند.

 

فهرست منابع

  1. اساس لاغرى در همه عمر
  2. اصول اساسى كاهش وزن
  3. الفباى رژيم غذايى
  4. اسراري در مورد چربي و اضافه وزن
  5. چاقی
  6. رژيم غذايي در كاهش وزن مؤثرتر از ورزش است
  7. لاغر شدن با تنظيم ساعت خواب
  8. چه بنوشيم تا لاغر شويم؟
  9. بالاخره برنج بخوريم يا نخوريم؟
  10. شكم پرهاى كم چرب
  11. آماده باش براى رژيم غذايى سالم
  12. ترفندهاى لاغرى را بياموزيم
  13. چگونه ورزش كنيم تا لاغر شويم؟
  14. كاهش وزن سريع با رژيم هاي لاغري نامتعادل
  15. آيا سركه سيب موجب لاغري ميشود
  16. چقدر صبحانه بخوريم
  17. نقش لبنيات در كاهش وزن
  18. رژيم لاغرى مناسب در ماه رمضان
  19. حفظ وزن در محيط كار
  20. . رژيم درمانى كامپيوترى آرى يا نه
  21. شيرينىها را با دقت انتخاب كنيد
  22. علل ناكامى در برنامههاى رژيم درمانى
  23. : چاقي زمينهبروز 20 بيماري مهلک را در انسان فراهم مي‌كند.
  24. استيك با سس پرتقال، لطفا
  25. ازروغن ماهي براي كاهش وزن كمك بگيريد
  26. راز سوزاندن چربي 300 درصد سريعتر
  27. چه کنيم تا هميشه خوش اندام بمانيم
  28. چگونه بخوریم که لاغر بمانیم؟
  29. چاق ها افسرده تر از لاغرهایند
  30. رژيم غذايي دکتر اندروويل
  31. راه های خلاصی از چربی های مزاحم
  32. عوارض رژيم غذايي
  33. شش استراتژى براى كاهش موفقيت آميز وزن
  34. سالاد بخوريد چاق نشويد
  35. رژيم لاغري زنان را نابارور مي کند
  36. هشدارهايي در مورد کاهش وزن يا ضعف قواي جسماني
  37. نکاتی که هنگام رژيم غذايي بايد رعايت کنيم
  38. مي خواهم لاغر شوم
  39. مواظب شكم خود باشيد
  40. مصرف چه ميزان پروتئين در رژيم غذايي روزانه ما کافي است؟
  41. محروميت و محدوديت غذايي

15. تغيير در رفتارهاي تغذيه‌اي در متعادل نگهداشتن وزن موثراست

16. مصرف يك هزارو ‪۱۰۰كيلو كالري بيش از غذاي روزانه، وزن راافزايش مي‌دهد


 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))


مبلغ واقعی 19,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

تهران.کارگر.کوچه درخشان. خیابان شهید مهرداد روانمهر.پلاک152.طبقه دوم

بانک جامع و کامل مقالات و پایان نامه های رشته حقوق و علوم سیاسی و دیگر رشته های دانشگاهی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما