پیوند ها
کار تحقیقی همه چیز درباره خیار گلخانه ای
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مقدمه
توليد محصولات گلخانه اي با استفاده از فن آوري جديد به وسيله نصب سوله هاي نيمدايره اي و به كار گيري شرايط آب و هوايي كنترل شده در سالهاي اخير نه تنها موجب افزايش عملكرد گرديده بلكه باعث استفاده بيشتر از فضاي گلخانه ها ، كنترل بيشتر آفات و بيماريها و توليدي با كيفيت بالاتر و بهداشتي تر شده است .
كشت اينگونه سبزيجات در سوله هاي نيمدايره با پوشش پلا ستيك به گلخانه داران كمك كرده است تا بتوانند با مقدار محدودي زمين توليداتي معادل ده ها برابر كشت در فضاي آزاد داشته باشند ضمن اينكه در صورت استفاده از روش آبياري قطره اي باعث صرفه جويي در آب آبياري و كودهاي شيميايي پر مصرف ( ماكرو ) و كم مصرف ( ميكرو ) مي گردند .
به نظر مي رسد در صورت ادامه كشت صيفي جات با اين روش نه تنها به افزايش توليد در واحد سطح كمك مي كند بلكه زمينهاي بيشتري نيز براي كشت هاي مهمتر آزاد مي گردد . رونق صادرات اين محصولات در سالهاي اخير ، اهميت توجه به اين گونه روشهاي توليد را افزايش داده و زمينه اشتغال را براي افراد بيشتري فراهم نموده است .
مديريت بالاي اينگونه صيفي جات باعث گرديده علاقمندان براي حداكثر توليد و آشنايي با فنون مديريتي با متخصصين اين رشته بالاخص در بخش خصوصي ارتباط مؤثري برقرار كنند و در نتيجه از درآمد بالاتري برخوردار شوند به همين علت در چند ساله اخير با توجه به توسعه كشت هاي گلخانه اي و جلب طبقات مختلف مردم نه تنها بسياري از افراد تحصيل كرده و علاقمند در اين زمينه مشغول شده اند بلكه بكارگيري اين فن آوري در جوامع كشاورزي و روستايي تا حدودي باعث جلوگيري از مهاجرت آنها به شهرها شده است .
چکیده:
مسائل مربوط به احداث تونلها و سیستمهای حرارتی، عملیات کاشت، داشت، برداشت خیار تا زمان عرضه محصول در فصول جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم
مزیتهای کشتهای گلخانه ای از نظر افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی و صرفه جویی در آب و اراضی کشاورزی بررسی می شود و فروش به موقع این محصول از نظر اقتصادی در داخل کشور اهمیت زیادی دارد صادرات این محصول ارز آوری خوبی را نصیب تولید کنندگان می کند
فهرست صفحه
چکیده
مقدمه ………………………………………………………………… 1
تاريخچه ……………………………………………………………….. 2
گياه شناسي …………………………………………………………….. 3
ارزش تغذیه ای.............................................................................................. 7
جوانه زنی بذر خیار........................................................................................ 8
تلخ شدن خيار …………………………………………………………... 9
اصلاح خیار................................................................................................... 10
واريته هاي مناسب خيار گلخانه اي …………………………………………. 13
اقليم مناسب جهت احداث گلخانه ………………………………………….. 15
اسكلت گلخانه …………………………………………………………. 15
پوشش گلخانه …………………………………………………………. 22
سيستم هاي حرارتي …………………………………………………….. 26
تهويه ………………………………………………………………… 30
خنک کردن گلخانه ...................................................................................... 32
دماسنج ...................................................................................................... 34
آبياري ……………………………………………………………….. 35
سيستم هاي آبياري ........................................................................................ 37
كيفيت آب ................................................................................................. 39
نيازهاي آب و هوايي ..................................................................................... 40
خاك بستر ................................................................................................. 43
آماده سازي بستر خاك ................................................................................. 45
ضد عفوني كردن خاك ................................................................................ 46
نكات مهم هنگام استفاده از سموم ..................................................................... 51
كود دهي قبل از كشت ................................................................................. 51
کاشت ...................................................................................................... 53
زمان كاشت ................................................................................................. 53
خط كشي و فواصل كشت .............................................................................. 54
كاشت مستقيم .............................................................................................. 56
نشاءكاري ( روش غیر مستقیم )........................................................................ 57
داشت ...................................................................................................... 61
مراقبتهاي بوته در زمان 4الي5 برگي .............................................................. 64
نخ قيم براي داربست بوته ها ......................................................................... 65
هرس بوته ها ............................................................................................ 65
سيستم هاي تربيت خيار گلخانه اي .................................................................. 68
روشهاي پيشگيري براي كاهش آفات و بيماريها ................................................. 70
نكات مهم براي پيشگيري از امراض و آفات ..................................................... 71
دفع علفهاي هرز ........................................................................................ 73
كود دهي در مراحل توليد به صورت آبكود .................................................... 73
عناصر پر مصرف ...................................................................................... 77
عناصر كم مصرف ..................................................................................... 81
عناصر غير ضروري .................................................................................. 86
برداشت ................................................................................................. 86
بسته بندی .............................................................................................. 87
درجه بندی ........................................................................................... 88
سر کردن اولیه ...................................................................................... 89
واکس زدن .......................................................................................... 89
انبارداری ............................................................................................... 90
بازاريابي ................................................................................................ 92
مراحل پاياني توليد .................................................................................. 93
اهمیت اقتصادی ..................................................................................... 94
آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................................... 94
بيماريهاي قارچي مهم خیار وراههای مبارزه با آن ........................................... 101
بيماريهاي ويروسي مهم خيار و راههاي مبارزه با آن ........................................ 108
بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن ................................................... 111
نماتدها و راههای مبارزه با آن .................................................................. 114
ناهنجاريهاي فيزيولوژيكي ....................................................................... 115
منابع .................................................................................................. 119
توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))
مبلغ واقعی 18,000 تومان 50% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 9,000 تومان
برچسب های مهم