سایت دانشجو سرا

بانک مقالات و پایان نامه های ((دانشجوسرا)) به آدرس اینترنتی ((www.daneshjosara.ir)) اولین و تنها پایگاه تخصصی مقالات و پایان نامه های دانشجویی می باشد که با بیش از چندین هزار فایل ورد پایان نامه و مقالات دانشجویی با قیمت بسیار منصفتنه و مناسب ((با تخفیف 50درصدی)) در خدمت دانشجویان و پژوهشگران و محققین عزیز می باشد. در راستای حمایت از دانشجویان عزیز هیات علمی و نویسندگان بنیاد علمی سایت دانشجوسرا تمامی فایل های موجود در این پایگاه اینترنتی را با 50درصد تخفیف عرضه می نماید. ((لازم به ذکر است تمامی درآمد حاصله از فروش فایل های تحقیق و پایان نامه صرف تهیه، خرید و بارگزاری فایل های تحقیق و پایان نامه جدید جهت ترویج علم در جامعه علمی کشور می باشد و سعی بر این داریم در این مسیر بزرگترین و جامع ترین پایگاه مقالات و پایان نامه های دانشجویی را رقم زنیم. هر فایل تحقیق وپایان نامه را که لازم دارید با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت تهیه شده و با قیمت بسیار ناچیزی در سایت بارگزاری شود))

پایان نامه و کار تحقیقی شیمی

پایان نامه و کار تحقیقی صنایع و معادن

پایان نامه و کار تحقیقی های علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

پایان نامه و کار تحقیقی کامپیوتر، نرم افزار و فضای مجازی

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی های نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و نظامی

پایان نامه و کار تحقیقی های ورزش، آمادگی جسمانی و علوم تربیت بدنی

پایان نامه و کار تحقیقی های نجوم، هوا و فضا

پایان نامه و کار تحقیقی های کشاورزی و گلخانه ای، گل و گیاه

پایان نامه و کار تحقیقی های لیست نهایی علوم دینی و قرآنی، فقه، مذهب و الهیات

پایان نامه و کار تحقیقی جغرافیا، کشورشناسی و شهرشناسی

پایان نامه و کار تحقیقی دام و طیور ، حشره و پرنده شناسی

پایان نامه و کار تحقیقی زناشویی، ازدواج و خانواده در جامعه

پایان نامه و کارتحقیقی تغذیه و مواد غذایی

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته ریاضی و آمار

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته مدیریت

پایان نامه و کار تحقیقی هسته ای و تکنولوژی نو و جدید

پایان نامه و کار تحقیقی های هنر

پایان نامه و کار تحقیقی های شرکت های تجاری، بورس و کسب و کار، کارآفرینی و مشاغل

پایان نامه و کار تحقیقی فناوری علوم و ارتباطات و تکنولوژی پیشرفته نوین روز

پایان نامه و کار تحقیقی تنظیم خانواده و علوم پزشکی

پایان نامه و پروژه های فنی و مهندسی، مکانیک و علوم صنعتی

پایان نامه و کارتحقیقی ادبیات فارسی، تاریخ و مشاهیر ایران و جهان

پایان نامه و کار تحقیقی با موضوع مهندسی برق و مخابرات

پایان نامه ها و کار تحقیقی شهرشناسی و جغرافیا و وضعیت آب و هوایی و زمین شناسی

کار تحقیقی و پایان نامه های رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

پایان نامه های علوم اجتماعی، جامعه شناسی، مطالعات مردم شناسی و جایگاه زن و مرد در جامعه

پایان نامه، کارتحقیقی و مقالات حسابداری، علوم اقتصادی، بانکی و مالیاتی

پایان نامه و مقالات مهندسی عمران و معماری و ساخت و ساز سازه ها

کارتحقیقی و پایان نامه علوم تربیتی، آموزشی، اجتماعی و دینی و اسلامی

پایان نامه و کار تحقیقی علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1272
  • بازدید دیروز : 1707
  • بازدید کل : 1343107

پیوند ها

بررسی عوامل موثر در افت تحصیلی در میان دانش آموزان دختر و پسر


بررسی عوامل موثر در افت تحصیلی در میان دانش آموزان دختر و پسر

 بررسی عوامل موثر در افت تحصیلی در میان دانش آموزان دختر و پسر

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))

 

 

- مقدمه

آموزش و پرورش يكي از قديمي‌ترين نهادهاي اجتماعي است كه از بدو تشكيل زندگي گروهي انسان و در پاسخ به نياز انسانها در روابط متقابل به شكل ابتدايي خود وجود داشته‌است. آموزش و پرورش رسمي از اوايل قرن حاضر به صورت يك نظام فراگير، ابتدا جوامع پيشرفته و متعاقب آن سراسر جوامع در حال پيشرفت را فرا گرفته است و امروز جامعه‌اي نيست كه اين نظام نقشي در تحول و پيشرفت آن نداشته باشد. (فومني، 1382، 13)

قلمرو رشد و فعال شدن استعدادها و توانائيهاي آدمي را زمان- مكان(جايگاه) يا شرايط زماني- مكاني(موقعيت) تعيين مي‌كند و جهت مي‌دهد. بنابراين تربيتي سودمند و اثربخش خواهد شد كه آن شرايط را در نظر بگيرد و با آنها هماهنگ باشد و يا بتواند شرايط نامطلوب را به شرايط مطلوب تغيير دهد. به عبارت ديگر رشد و تكامل و فعال شدن استعدادها و توانائيهاي هر شخص، مستلزم وجود سالم: خانواده سالم، جامعه سالم و موقعيت (مجموع شرايط زماني-مكاني موثر) سالم است و توأم بودن آنها از ضرورتهاي آموزش و پرورش موثر و موفق است. (شعاري نژاد،1381، 21).

از بين بردن بي‌سوادي، بي‌كاري، محروميت و بسياري از مشكلات و نارسائي‌هاي ديگر اجتماعي را بايد در كاركرد مدرسه جستجو كرد. مدرسه مكاني است كه در آن بهتر از هر جاي ديگر ميراث فرهنگي هر قوم مي‌‌تواند منتقل شود و استعدادهاي بالقوهدانش‌آموزانپرورش يابد و آنان را براي شركت فعال در جامعه آماده سازد. همچنين مدرسه با پرورش رفتارها و توانائيهايي كه مردم براي شركت در تغييرات و رويارويي با آنها بدان نياز دارند، راه را براي تجديد حيات اجتماعي هموارتر مي‌كند. عدم موفقيت نظامهاي آموزش در انجام اين رسالت در بسياري از مواقع به صورت افت يا شكست تحصيلي بروز مي‌كند كه شامل كيفيت ضعيف يادگيري دانش‌آموزان، تكرار پايه و ترك تحصيل است. افت تحصيلي در كشور ما از پديده‌هاي مهم سازمان آموزش و پرورش است كه به صورت يك مسأله‌اي مهم درآمده كه نظر غالب جامعه‌شناسان و روانشناسان و مربيان تربيتي را به خود جلب كرده است. پديده‌اي كه هرساله مقادير قابل توجهي از منابع و سرمايه‌هاي انساني و اقتصادي جامعه را تلف نموده و آثار مخرب و ناگواري را نيز در حيات فردي، خانوادگي و اجتماعي افراد مردود به جاي مي‌گذارد. بايد به مسأله افت تحصيلي انديشيد، زيرا خسارت ناشي از اين پديده كه باعث پژمردگي حيات و سرخوردگي يك انسان و داغ شكستي كه براي يك عمر بر روان فرد نقش بسته، با تكرار يك سال يا بيشتر، بهبود نمي‌‌يابد (اظهار ندامتدانش‌آموزانمدارس بزرگسال يا شبانه اعم از دختر و پسر گوياي اين امر است). ارائه آموزش و پرورش يكسان هم براي همهدانش‌آموزانبه رغم تفاوتهاي فردي، مسائل و مشكلات عاطفي در خانواده و تفاوتهاي اجتماعي، اقتصادي و به خصوص فرهنگي خانواده‌‌ها مي‌تواند از عوامل ايجادكننده افت تحصيلي محسوب شود. از آنجا كه تفاوت فرهنگي خانواده‌ها به ويژه مناطق مختلف كشورهاي در حال توسعه، غالبا بارز و آشكار است، نظام آموزش و پرورش نمي‌تواند براي همه طبقات اجتماعي كارآيي لازم را داشته باشد.از اين رو بسياري از كودكان و نوجوانان، بخصوص در مناطق محروم به رغم هوش و استعداد از ادامه تحصيل باز مي‌مانند.

در اين تحقيق سعي شده است تا ريشه‌هاي جامعه شناختي «افت تحصيلي» در مقاطع متوسطه را در شهرستان آمل تا حد امكان شناخته و همجنين مقايسه‌اي از جهت ميزان افت در بيندانش‌آموزاندختر و پسر از سال 1375تا 1383 به عمل بيايد. چرا كه شناخت اين عوامل و برخورد مدبرانه با آن مي‌تواند كارآيي نظام مزبور را افزايش داده و جاده علم دانش را براي پيمودن نسلهاي جوان هموارتر سازد.

 

 

چكيده

از مسائل مهم جامعه ما افت تحصيلي دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصيلي است. پديده‌اي كه مانعي جدي براي رسيدن به اهداف عالي آموزش و پرورش به حساب مي‌آيد. موضوع تحقيقحاضر «بررسيعوامل اجتماعی مؤثر بر افت تحصيلي دانش‌آموزان مقطع متوسطه (دختر و پسر) در شهرستان آمل است.هدف اصلي پژوهش حاضرشناخت عوامل اجتماعي مؤثر بر افت تحصيلي دانش‌آموزان و ارائه راهكارهاي صحيح بر اساس ارزشها و هنجارهاي ملي و ديني براي بهبود اين وضعيت است. روش تحقيق ما پيمايشي و جامعة آماري ما مجموع دانش‌آموزان دختر و پسري است كه در خرداد ماه 1383 نتوانستند كارنامه قبولي دريافت كنند. شيوه نمونه‌گيري درتحقيق حاضر، نمونه گیری طبقه ای متناسب از نظر حجم بوده و بر اساس آن 178 دانش‌آموز به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. از ميان رويكردهاي مختلف جامعه‌شناسي در مورد افت تحصيلي، رويكرد تضاد به عنوان رويكرد اصلي در چارچوب نظري انتخاب شد كه بر اساس آن رويكرد، مدل كلي تحليل رسم شده و تحقيق صورت گرفت. در تحقيق حاضر متغير وابسته ما افت تحصيلي بود كه متغيرهاي مستقل زيادي بر آن تأثير داشت ولي چهار متغير عمده انتخاب شده و بر اساس آن چهار فرضيه كلي بدين گونه مطرح شد. بين پايگاه اجتماعي - اقتصادي خانواده، سطح تحصيلات خانواده، عدم انسجام و گسيختگي روابط در خانواده و نگرش فرد نسبت به آينده شغلي خود با افت تحصيلي رابطه معناداري وجود دارد. بررسي هر چهار فرضيه ازطریق ضريب همبستگي تای كندال صورت گرفت كه نتايج آنها بدين گونه است. فرضيه اول يعني بين پايگاه اجتماعي - اقتصادي خانواده با افت تحصيلي با اطمينان 99 درصد و سطح خطاي كمتر از 1درصد و فرضيه دوم يعني بين سطح تحصيلات خانواده و افت تحصيلي با اطمينان 99درصد و سطح خطاي كمتر از 5 درصد و فرضيه سوم يعني بین عدم انسجام و گسيختگي روابط در خانواده با افت تحصيلي با اطمينان 99درصد و سطح خطاي كمتر از 1درصد نشانگر رابطه بين سه متغير اصلي مستقل بيان شده با افت تحصيلي بود ولي در آزمون فرضيه چهارم هيچ رابطه‌ آماري معناداري بين نگرش فرد نسبت به آیندهشغای با افت تحصیلیوجود ندارد. جهت شناخت ميزان و شدت همبستگي ميان مجموعه متغيرهاي مستقل و متغير وابسته از تحليل رگرسيون چند متغيره وبرای شناخت اثرات مستقيم و غير مستقیم متغیرهای مستقل بر متغير وابسته یعنی افت تحصيلي از روش تحليل مسير استفاده شده است كه در روش تحليل رگرسيون سطح تحصيلات خانواده (با ضريب تأثير 18/0) و در روش تحليل مسير (با مجموع ضريب مسير (21/0) بيشترين تأثير را بر متغير وابسته يعني افت تحصيلي داشته است.

 

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان صفحه

 

 

فصل اول: کليات

1-1- مقدمه............................................................................................................. 2

1-2- بيان مساله....................................................................................................... 3

سوال اصلي تحقيق.......................................................................................... 6

1-3- اهميت وضرورت تحقيق.................................................................................. 8

1-4- اهداف تحقيق.................................................................................................. 12

 

فصل دوم : ادبيات تحقيق.......................................................................................... 12

2-1- پيشينه تحقيق.................................................................................................. 12

2-1-1- پيشينه تحقيق درجهان.................................................................................. 14

2-1-2- پيشينه تحقيق درايران................................................................................... 17

2-2- مفهوم آموزش وپرورش................................................................................... 20

2-3- جامعه شناسي آموزش وپرورش........................................................................ 21

2-4- هدف جامعه شناسي آموزش وپرورش............................................................... 22

2-5- نظام جديد آموزش وپرورش درايران................................................................ 24

2-6- نظام آموزش وپرورش جمهوري اسلامي ايران................................................... 26

2-7- آموزش وپرورش دوره متوسطه......................................................................... 29

2-8- افت تحصيلي.................................................................................................. 34

2-9- عوامل افت تحصيلي........................................................................................ 48

2-10- بررسي افت تحصيلي وعوامل موثر درآن درچند کشور خارجي......................... 48

2-11- دلايل ترک تحصيل در منطقه خاورميانه........................................................... 51

2-12- افت تحصيلي درچند کشور پيشرفته صنعتي وشيوه هاي مقابله با آن................... 51

2-13- مقابله با افت تحصيلي درکشورهاي آسيا واقيانوس آرام.................................... 51

2-13-1- اقدام هاي سازماني.................................................................................... 51

2-13-2- اقدام هاي تربيتي ...................................................................................... 52

2-13-3- اقدام هاي انگيزشي ومادي......................................................................... 52

2-13-4- مشارکت اولياء وجامعه محلي..................................................................... 52

2-13-5- اقدامهاي غير رسمي................................................................................... 53

2-14- افت تحصيلي درغرب وشيوه هاي مبارزه باآن.................................................. 53

2-14-1- افت تحصيلي وعوامل فردي....................................................................... 53

2-14-2- افت تحصيلي وکمبود خانوادگي................................................................. 54

2-14-3- افت تحصيلي وعوامل درون مدرسه............................................................ 55

2-15- شيوه هاي برخورد با پديده افت تحصيلي درغرب............................................ 56

2-15-1- روشهاي ترميمي وجبراني مقابله با افت تحصيلي......................................... 56

2-15-2- روشهاي تغيير وتحول بنيادي مدرسه........................................................... 56

2-16- روشهاي اصلاحي ودرمان آموزش وپرورش.................................................... 58

گرايش اول تامل آموزش وپرورش جبراني ، کلاسهاي تطبيقي ، آموزش متقابل و خدمات حمايتي در مدرسه است.

2-16-1- آموزش وپرورش جبراني........................................................................... 59

2-16-1-1- برنامه هاي متنوع جبراني........................................................................ 59

2-16-1-2- اثرات آموزش وپرورش جبراني.............................................................. 60

2-16-2- خدمات حمايتي........................................................................................ 61

2-16-2-1- خدمات حمايتي در فرانسه..................................................................... 61

2-16-2-2- خدمات حمايتي در بلژيک : کلاسهاي تطبيقي.......................................... 62

2-16-3- آموزش متقابل........................................................................................... 63

2-16-4- جنبشهاي مبارزه با نابرابريها........................................................................ 64

2-16-5- آموزش خانواده......................................................................................... 66

2-16-6- پيوند خانه ومدرسه.................................................................................... 68

2-16-7- پروژه هاي محلي ومنطقه اي مبارزه با افت تحصيلي..................................... 69

2-17- بررسي مساله افت تحصيلي وارائه راه حلهاي پيشنهادي در ايران....................... 72

2-18- خسارتهاي ناشي از شکست تحصيلي درايران.................................................. 77

2-19- راه حلهاي پيشنهادي واجرايي........................................................................ 78

2-20- روش ديگر جلوگيري از افت تحصيلي............................................................ 79

2-21- رويکردهاي جامعه شناسي به آموزش وپرورش................................................ 83

2-22- مفاهيم کليدي................................................................................................ 93

2-23- چارچوب نظري تحقيق.................................................................................. 98

نقد وبررسي رويکردهاي جامعه شناسي به آموزش وپرورش

2-24- مدل تحليلي تحقيق........................................................................................ 105

2-25- فرضيه هاي تحقيق......................................................................................... 106

مدل تحليلي عوامل اجتماعي موثر بر افت تحصيلي

2-26- تعاريف نظري وعملياتي مفاهيم...................................................................... 108

 

فصل سوم : روش شناسي تحقيق............................................................................... 117

3-1- جامعه آماري................................................................................................... 117

3-2- شيوه برآورد حجم نمونه................................................................................... 118

3-3- روش نمونه گيري............................................................................................ 119

3-4- واحد وسطح مشاهده....................................................................................... 120

3-5- شيوه جمع آوري اطلاعات............................................................................... 121

3-6- اعتبار وپايايي.................................................................................................. 122

3-7- روش تجزيه وتحليل داده هاي آماري................................................................ 123

3-8- محدوديتها...................................................................................................... 123

 

 

فصل چهارم : نتيجه گيري ويافته هاي تحقيق

4-1- نتايج توصيفي................................................................................................. 128

4-2- نتايج همبستگي ها........................................................................................... 143

4-3- نتايج حاصل از تحليل رگرسيون چند متغيره....................................................... 151

4-4- نتايج حاصل از تحليل مسير............................................................................. 154

 

فصل پنجم : نتيجه گيري وپيشنهادات

5-1- خلاصه نتايج حاصل از توصيف داده ها............................................................. 159

5-2- خلاصه نتايج حاصل از تبيين داده ها................................................................. 160

5-3- پيشنهاد ها...................................................................................................... 166


فهرست نمودار و جداول

عنوان صفحه

 

جدول شماره 1) توزيع فرواني جنس پاسخگويان

جدول شماره 2) توزيع فرواني تأهل پاسخگويان

جدول شماره 3) توزيع فرواني محل تولد پاسخگويان

جدول شماره 4) توزيع فرواني سال تولد پاسخگويان

جدول شماره 5) توزيع فرواني رشته تحصيلي

جدول شماره 6) توزيع فرواني نوع مدرسه

جدول شماره 7) توزيع فرواني معدل درسي دانش‌آموزان

جدول شماره 8) توزيع فرواني تعداد دروس تجديدي

جدول شماره 9) توزيع فرواني ميزان تحصيلات پدر

جدول شماره 10) توزيع فرواني ميزان تحصيلات مادر

جدول شماره 11) توزيع فرواني شغل پدر

جدول شماره 12) توزيع فرواني شغل مادر

جدول شماره 13) توزيع فرواني درآمد ماهيانه خانوار

جدول شماره 14) توزيع فرواني مقدار زمين زراعتي

جدول شماره 15) توزيع فرواني تعداد اعضاء خانواده

جدول شماره 16) توزيع فرواني زندگي با افراد

جدول شماره 17) توزيع فرواني كمك گرفتن درسي

جدول شماره 18) توزيع فرواني زير بناي فعلي منزل مسكوني

جدول شماره 19) توزيع فرواني سرپرستي مالي خانواهد

جدول شماره 20) توزيع فرواني توزيع فراواني وضعيت مسكن

جدول شماره 22) توزيع فرواني توزيع فراواني محل سكونت

جدول شماره 23) توزيع فرواني توجه به رفع مشكلات

جدول شماره 24) توزيع فرواني ميزان نظارت والدين (پدر)

جدول شماره 25) توزيع فرواني ميزان تظارت والدين (مادر)

جدول شماره 26) توزيع فرواني رابطه صميمانه و عاطفي والدين

جدول شماره 27) توزيع فرواني برنامه‌ريزي والدين جهت كنترل درسي فرزندان (پدر)

جدول شماره 28) توزيع فرواني برنامه‌ريزي والدين جهت كنترل درسي فرزندان (مادر )

جدول شماره 29) توزيع فرواني تمايل به درس خواندن

جدول شماره 30) توزيع فرواني وجود شغل مناسب

جدول شماره 31) توزيع فرواني انتخاب شغل دلخواه

جدول شماره 32) توزيع فرواني استفاده از كتابها ...

جدول شماره 33) توزيع فرواني استفاده از امكانات براي كمك به حل تمرينها و ...

جدول شماره 34) توزيع فرواني استفاده از معلمان خصوصي..

جدول شماره 35) توزيع فرواني استفادهاز آموزشگاهها

جدول شماره 36) توزيع فرواني استفاده از اقوام و دوستان

جدول شماره 37) توزيع فرواني تأمين مخارج زندگي

جدول شماره 38) توزيع فرواني جايگاه نظر خواهي در خانواده

جدول شماره 39) توزيع فرواني جنبه‌هاي نظر خواهي از فرزندان

جدول شماره 40) توزيع فرواني قابل اجرا بودن تصميمات فرزندان

جدول شماره 41) توزيع فرواني ميزان پي‌گيري والدين از عملكرد تحصيلي فرزندان (پدر)

جدول شماره 42) توزيع فرواني ميزان پي‌گيري والدين از عملكرد تحصيلي فرزندان (مادر)

جدول شماره 43) توزيع فرواني محيط گرم و عاطفي خانواده

جدول شماره 44) توزيع فرواني توجه به مشكلات روحي و جسمي فرزندان

جدول شماره 45) توزيع فرواني داشتن اطاق خصوصي و ...

جدول شماره 46) توزيع فرواني كمك از مشاوران درسي

جدول شماره 47) توزيع فرواني تأثير عدم امكانات رفاهي در ...

جدول شماره 48) توزيع فرواني درس خواندن در رشته تضمين شغل

جدول شماره 49) توزيع فرواني بيزاري از رشته فاقد شغل

جدول شماره 50) توزيع فرواني اختلاف با پدر

جدول شماره 51) توزيع فرواني اختلاف با مادر

جدول شماره 52) توزيع فرواني اختلاف با برادر و خواهر

جدول شماره 53) توزيع فرواني ضرورت درس خواندن

جدول شماره 54) توزيع فرواني اميدواري به آينده شغلي

جدول شماره 55) توزيع فرواني اميدواري به آينده شغلي

جدول شماره 56) توزيع فرواني رابطه صميمانه و عاطفي با پدر

جدول شماره 57) توزيع فرواني رابطه صميمانه و عاطفي با مادر

جدول شماره 58) توزيع فرواني رابطه صميمانه و عاطفي با برادر و خواهر

 

ب) نتايج استنباطي: فهرست نمودار و جداول نتايج استنباطي

جدول شماره 59) سطح تحصيلات خانواده و افت تحصيلي فرزندان

جدول شماره 60) پايگاه اجتماعي - اقتصادي و افت تحصيلي فرزندان.

جدول شماره 61) عدم توجه كلي به فرزند در خانواده و افت تحصيلي دانش‌آموزان

جدول شماره 62) كنترل درسي فرزند از سوي والدين و افت تحصيلي دانش‌آموزان

جدول شماره 63) نگرش فرد نسبت به اينده شغلي خود و افت تحصيلي

جدول شماره 64) امكانات تحصيلي فرزندان در خانواده و افت تحصيلي دانش‌آموزان

جدول شماره 65) گسيختگي روابط عاطفي در خانواده با افت تحصيلي دانش‌آموزان -

جدول شماره 66) سطح تحصيلات خانواده و عدم توجه كلي به فرزند

جدول شماره 67) سطح تحصيلات پدر و توجه به فرآيند تحصيل فرزند

 

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))


مبلغ واقعی 19,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

تهران.کارگر.کوچه درخشان. خیابان شهید مهرداد روانمهر.پلاک152.طبقه دوم

بانک جامع و کامل مقالات و پایان نامه های رشته حقوق و علوم سیاسی و دیگر رشته های دانشگاهی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما