سایت دانشجو سرا

بانک مقالات و پایان نامه های ((دانشجوسرا)) به آدرس اینترنتی ((www.daneshjosara.ir)) اولین و تنها پایگاه تخصصی مقالات و پایان نامه های دانشجویی می باشد که با بیش از چندین هزار فایل ورد پایان نامه و مقالات دانشجویی با قیمت بسیار منصفتنه و مناسب ((با تخفیف 50درصدی)) در خدمت دانشجویان و پژوهشگران و محققین عزیز می باشد. در راستای حمایت از دانشجویان عزیز هیات علمی و نویسندگان بنیاد علمی سایت دانشجوسرا تمامی فایل های موجود در این پایگاه اینترنتی را با 50درصد تخفیف عرضه می نماید. ((لازم به ذکر است تمامی درآمد حاصله از فروش فایل های تحقیق و پایان نامه صرف تهیه، خرید و بارگزاری فایل های تحقیق و پایان نامه جدید جهت ترویج علم در جامعه علمی کشور می باشد و سعی بر این داریم در این مسیر بزرگترین و جامع ترین پایگاه مقالات و پایان نامه های دانشجویی را رقم زنیم. هر فایل تحقیق وپایان نامه را که لازم دارید با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت تهیه شده و با قیمت بسیار ناچیزی در سایت بارگزاری شود))

پایان نامه و کار تحقیقی شیمی

پایان نامه و کار تحقیقی صنایع و معادن

پایان نامه و کار تحقیقی های علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

پایان نامه و کار تحقیقی کامپیوتر، نرم افزار و فضای مجازی

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی مهندسی مواد

پایان نامه و کار تحقیقی های نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و نظامی

پایان نامه و کار تحقیقی های ورزش، آمادگی جسمانی و علوم تربیت بدنی

پایان نامه و کار تحقیقی های نجوم، هوا و فضا

پایان نامه و کار تحقیقی های کشاورزی و گلخانه ای، گل و گیاه

پایان نامه و کار تحقیقی های لیست نهایی علوم دینی و قرآنی، فقه، مذهب و الهیات

پایان نامه و کار تحقیقی جغرافیا، کشورشناسی و شهرشناسی

پایان نامه و کار تحقیقی دام و طیور ، حشره و پرنده شناسی

پایان نامه و کار تحقیقی زناشویی، ازدواج و خانواده در جامعه

پایان نامه و کارتحقیقی تغذیه و مواد غذایی

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته ریاضی و آمار

پایان نامه و کار تحقیقی های رشته مدیریت

پایان نامه و کار تحقیقی هسته ای و تکنولوژی نو و جدید

پایان نامه و کار تحقیقی های هنر

پایان نامه و کار تحقیقی های شرکت های تجاری، بورس و کسب و کار، کارآفرینی و مشاغل

پایان نامه و کار تحقیقی فناوری علوم و ارتباطات و تکنولوژی پیشرفته نوین روز

پایان نامه و کار تحقیقی تنظیم خانواده و علوم پزشکی

پایان نامه و پروژه های فنی و مهندسی، مکانیک و علوم صنعتی

پایان نامه و کارتحقیقی ادبیات فارسی، تاریخ و مشاهیر ایران و جهان

پایان نامه و کار تحقیقی با موضوع مهندسی برق و مخابرات

پایان نامه ها و کار تحقیقی شهرشناسی و جغرافیا و وضعیت آب و هوایی و زمین شناسی

کار تحقیقی و پایان نامه های رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

پایان نامه های علوم اجتماعی، جامعه شناسی، مطالعات مردم شناسی و جایگاه زن و مرد در جامعه

پایان نامه، کارتحقیقی و مقالات حسابداری، علوم اقتصادی، بانکی و مالیاتی

پایان نامه و مقالات مهندسی عمران و معماری و ساخت و ساز سازه ها

کارتحقیقی و پایان نامه علوم تربیتی، آموزشی، اجتماعی و دینی و اسلامی

پایان نامه و کار تحقیقی علوم سیاسی و روابط بین الملل بین کشورها

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 90
  • بازدید دیروز : 982
  • بازدید کل : 1340218

پیوند ها

نقش زنان در انتخاب الگوهاي مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهاي ﻣﺤﻴط زﻳستي


نقش زنان در انتخاب الگوهاي مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهاي ﻣﺤﻴط زﻳستي

 نقش زنان در انتخاب الگوهاي مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهاي ﻣﺤﻴط زﻳستي

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))

 

 

 

مقدمه:

با توجه به الگوهاي بي رويه مصرف و توليد که تشديد کننده فقر و عدم تعادل در جهان است و اهميت بخش غذا بعنوان محور اقتصادي و نياز به رسيدن به امنيت غذايي و کاهش جمعيت گرسنه جهان, توجه به تدابير اصلاح الگوي تغذيه, لازم و ضروري ميباشد.(آل ياسيين , احمد,١٣٨٦),چرا که تدابير اصلاح الگوي مصرف غذايي, تضمين امنيت غذايي را به سمت شرايط برقراري سلامت جامعه هدف قرار داده است.براي ايجاد امنيت غذايي, شناخت ترکيب مواد غذايي به منظور جوابگويي به نيازهاي فيزيولوژيکي ضروري است و بر اساس آن ساختار توليد را مي توان برنامه ريزي کرد و جهت داد.علاوه بر توليد, مراحل توزيع مواد غذايي نيز در تضمين در دسترس قرار دادن غذا نقش اساسي بعهده دارد.(عيسی , کلانتری, ١٣٧۵)

يکي از بحرانهاي زيست محيطي مسئله انتخاب الگوهاي نامناسب مصرف و در واقع مصرف بي رويه است.افزايش مصرف به معني افزايش ضايعات و آلودگي محيط زيست است و غذا يکي از مهمترين بخشهاي اقتصادي است, که توليد آن به اندازه کافي بستگي به توليد در بخش کشاورزي و روند افزايش جمعيت دارد. در اين بين توجه به نقش زنان با توجه به اينکه نيمي از جمعيت جهان را تشکيل مي دهند , اما نقش آنها در توسعه و پيشرفت جوامع بسيار بيشتر از يک نيمه است , ضروري ميباشد. بديهي است که هر چه انديشه زنان و مادران يعني آموزگاران و مربيان جامعه بازتر و هر چه دانسته هاي ايشان از اصول فرهنگي, اجتماعي, اقتصادي بيشتر باشد, بهتر مي توانند در راه پيشرفت و تعالي و رفاه و سرافرازي جامعه آينده گام بر دارند, به عبارت ديگر , هر چه آگاهي زنان افزايش يابد, اين آگاهي به جامعه امروز و نسل هاي آينده منتقل شده و موجب سير جامعه به سوي ترقي و تکامل ميشود.زنان ميتوانند با انتخاب الگوي مصرف صحيحي براي خانواده سطح بهره وري خانواده را افزايش دهند و به عنوان همسر , مادر, مدير, و برنامه ريز خانواده و کسيکه نقش اصلي را در تنظيم خريد و چگونگي مصرف بعهده دارد و نيز بعنوان مربي و فرهنگساز نسل آينده و سرانجام بعنوان پيوند دهنده کودکان به خانه و جامعه مي توانند نقش بسيار مهمي در تغيير الگوي مصرف غذايي و در نتيجه کاهش آلودگي محيط زيست داشته باشد.(معروفی,پروين , دانستنيهای زيست محيطی برای زنان)

مطالعه انجام شده در زمينه نقش و تاثير زنان بر شکل گيري عادات و رفتارهاي تغذيه اي فرزندان و تاثير بر روي الگوي مصرف غذايي و اصلاح آن جهت دستيابي به امنيت غذايي اجرا گرديده است, چرا که مطالعه در اين زمينه بسيار محدود ميباشد. اميد است نتايج اين پژوهش در طراحي و ارائه راهکارهاي مناسب براي آموزش صحيح تغذيه در خانواده و بهبود سلامت جامعه و اصلاح الگوهاي توليد و مصرف و در نهايت حمايت ازمحيط زيست و بقاء بشريت مفيد واقع گردد.

چکيده:

يکي از بحرانهاي زيست محيطي مسئله انتخاب الگوهاي نامناسب مصرف و در واقع مصرف بي رويه است.افزايش مصرف به معني افزايش ضايعات و آلودگي محيط زيست است و غذا يکي از مهمترين بخشهاي اقتصادي است, که توليد آن به اندازه کافي بستگي به توليد در بخش کشاورزي و روند افزايش جمعيت دارد.

زنان ميتوانند به عنوان همسر , مادر, مدير, و برنامه ريز خانواده و کسيکه نقش اصلي را در تنظيم خريد و چگونگي مصرف بعهده دارد و نيز بعنوان مربي و فرهنگساز نسل آينده نقش بسيار مهمي در تغيير الگوي مصرف غذايي و در نتيجه کاهش آلودگي محيط زيست داشته باشد.

در اين تحقيق محقق بدنبال اهداف اصلي خويش يعني افزايش نقش زنان در انتخاب الگوهاي مصرف غذايي مناسب و نهايتا کاهش فشار وارد بر محيط زيست به علت الگوهاي بي رويه مصرف مي باشد.

جامعه آماري در اين تحقيق , زنان منطقه ٦تهران مي باشند که تعداد ١١۰۵٧نفر را تشکيل مي دهند. افراد نمونه به حجم ٣۲۵ نفر بر اساس نمونه گيري چند مرحله اي خوشه اي تصادفي انتخاب شدند. به منظور آزمون فرضيه هاي تحقيق, پرسشنامه ويژه اي براي کسب اطلاعات تهيه شده که براي بررسي صحت و سقم فرضيات تحقيق از آزمون کي دو و اسپيرمن استفاده گرديد و نتايج آن اينچنين بيان گرديد. مطابق نظر پاسخگويان در مورد فرضيه اول با توجه به اينکه ضرائب ۲٦٣/۰و۲۲٣/۰از مقدار جدول ١۴٨/۰ بيشتر است بين سطح سواد و نوع الگوي مصرف غذا ,رابطه معني دار وجود دارد, يعني هرچه ميزان تحصيلات زنان افزايش مي يابد، ميزان آشنايي آنان با الگوهاي مصرف غذايي افزايش مي يابد.همچنين با توجه به اينکه اکثر پاسخها ۲/٣۴درصد در مورد ارتباط سن با الگوي مصرف غذا به سمت گزينه متوسط بوده , پس ارتباط معني داري بين ايندو وجود ندارد. در مورد رابطه شاغل بودن زنان و نوع الگوي مصرف ٣/٦۸ درصد به سمت گزينه هاي خيلي زياد و زياد گرايش داشته و کي دو بدست آمده٧٧/١٣٨از مقدار جدول بزرگتر است , پس رابطه معني دار مي باشد. در مورد تاثير نقش زنان در اقتصاد خانواده در زمينه الگوي مصرف غذا پاسخها به سمت گزينه خيلي زياد گرايش داشته و در مورد تاثير نقش زنان بدون همکاري دولت در الگوي مصرف غذا با توجه به مقادير کي دو بدست آمده٦۴٦/۴۲۴و ۵۲٣/۲١٦ از مقدار جدول بزرگتر است, پس نقش زنان به تنهايي نمي تواند موثر باشد. بين آموزش زنان و کاهش ميزان پسماندها و کاهش در اسراف مواد غذايي و کاهش مشکلات زيست محيطي ارتباط معني دار وجود دارد , همپنين هر چه سواد تغذيه اي زنان بيشتر باشد وضعيت تغذيه و سلامت خانواده بهتر مي شود. بين نقش زنان و سلامت غذاي مصرفي ارتباط معنا دار وجود دارد. بين افزايش درآمد و بهبود در وضعيت تغذيه خانواده ارتباط معنا دار وجود دارد.

در آخر به ارائه پيشنهاد در دو بخش مجزا , يعني پيشنهاداتي براي دولت و زنان پرداخته شده است.

 

فهرست مطالب: شماره صفحه

چکيده ١

مقدمه ۲

فصل اول- کليات ٣

١‐١‐ فرضيه ,ضرورت ها و اهداف ۴

١‐١‐١‐بيان مسئله ۴

١‐١‐٢‐فرضيه ۴

١‐١‐٣‐ضرورت و اهميت تحقيق ۵

١‐١‐۴‐اهداف ۵

١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلي ۵

١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعي ٦

١‐١‐۵‐متغيرها ٦

١‐١‐٦‐محدوديت هاي تحقيق ٦

١‐۲-تعاريف نظري و عملياتي ٧

١‐۲‐١‐تعاريف نظري ٧

١‐۲‐۲‐تعاريف عملياتي ۸

١‐٣‐تاريخچه تغذيه و الگوی مصرف ۹

١‐٣‐١‐تاريخچه تغذيه و الگوی مصرف در جهان ۹

١‐٣‐١‐١‐تغيير دادن الگوي مصرف از نظر دستور کار٢١ ۹

١‐٣‐١‐۲‐افزايش دسترسي به غذا و تغذيه از نظر دستور کار ٢١ ١۰

١‐٣‐١‐٣‐اهميت موضوع تغذيه و زنان از ديدگاه کنفرانسهاي بين المللي ١۰

١‐٣‐۲‐ تاريخچه تغذيه در ايران ١۲

١‐٣‐۲‐ ١‐اهميت الگوي مصرف غذا در برنامه هاي توسعه کشور ١۲

١‐۴‐فيزيولوژي تغذيه ١۵

١‐۴‐١‐الگوي تغذيه ١۵

١‐۴‐٢‐جريان توليد و تغذيه ١۵

١‐۴‐٢‐١‐تعريف تغذيه ١۵

١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذي ١٦

١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذيه ١٦

١‐۴‐٢‐۴‐تغذيه متعادل ١٨

١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذايي ۲۲

١‐۴‐٢‐٦‐کربوهيدراتها ۲٣

١‐۴‐٢‐٧‐پروتئينها ۲٣

١‐۴‐٢‐٨‐چربيها ۲۴

١‐۴‐٢‐۹‐ويتامينها ۲۴

١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدني ۲۵

١‐۴‐٣‐تحقيق و توسعه ۲٦

١‐۴‐٣‐١‐صنايع غذايي ايران ۲٦

١‐۴‐۴‐اثرات زيست محيطي توليد و مصرف غذا ۲٨

١‐۴‐۴‐١‐اثرات زيست محيطي کشاورزي ۲٨

١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زيست محيطي توليد محصولات دامي ۲۹

١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زيست محيطي فاز فرايند مواد غذايي ۲۹

١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زيست محيطي مصرف کننده ۲۹

١‐۵‐بررسي تغذيه در ابعاد فرهنگي, اقتصادي, اجتماعي ٣١

١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگي بر تغذيه ٣١

١‐۵‐١‐١‐الگوهاي فرهنگي غذا ٣۲

١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادي ٣۵

١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذايي ٣۵

١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنيت غذايي در ايران و جهان ٣۵

١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادي بر تغذيه ٣۹

١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذيه بر توسعه اقتصادي ۴١

١‐۵‐۲‐۵‐ارزشيابي سياست تغذيه در کلان اقتصاد ۴١

١‐۵‐۲‐٦‐بحران افزايش قيمت مواد غذايي ۴۲

١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بين درآمد و مصرف ۴٦

١‐۵‐۲‐٨‐الگوي مصرف مواد غذايي ۴٨

١‐۵‐۲‐۹‐ويژگي الگوي مصرف در کشورهاي ثروتمند ۵۰

۲‐۵‐۲‐١۰‐ويژگي الگوي مصرف در کشورهاي فقير ۵۰

١‐۵‐۲‐١١‐وضعيت الگوي مصرف در ايران ۵١

١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذايي در کشور ۵١

١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذايي و روند عرضه سرانه آنها ۵٣

١‐۵‐۲‐١۴‐روند توليد محصولات کشاورزي ٦۴

١‐۵‐۲‐١۵- وضعيت توليد و مصرف مواد غذايي ٦٧

١‐۵‐۲‐١٦‐کيفيت الگوي توليد و مصرف ٦٧

١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل توليد محصولات کشاورزي در کشور ٦۹

١‐۵‐۲‐١۸‐تصويري از توليد موادغذايي در کشور ٦۹

١‐۵‐۲‐١۹‐بررسي وضعيت عرضه محصولات کشاورزي و تاثير آن در الگوي مصرف مواد غذايي در ايران ٧۰

١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژي کاهش ضايعات , وضعيت ايران و ارائه راهکارها ٧۲

١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعي ٧۵

١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعيت وغذا ٧۵

١‐۵‐٣‐۲‐سياست عصر کميابي غذا ٧٧

١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آينده غذا ٧۹

١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذيه بر سطح نيروي انساني ٨۰

١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذيه بر توسعه اجتماعي ۸١

١‐۵‐٣‐٦‐تاثير عوامل اجتماعي بر الگوي مصرف موا غذايي و نقش خانواده ۸١

١‐٦‐ زنان ۸٢

١‐٦‐١‐زنان و توسعه پايدار در دستور کار٢١ ٨٣

١‐٦‐١‐١‐ نقش زنان در تغيير الگوي مصرف ٨۴

١‐٦‐١‐۲‐ راهکارهاي کاهش مصرف ٨٦

١‐٦‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغيير الگوي مصرف ٨٧

١‐٦‐١‐۴‐توانمندسازيزناندرالگوها و نحوه مصرف ٨۹

١‐٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگي محيط زيست, کاهش جمعيت, کمبود مواد غذايي وکمبود آب) ۸۹

١‐٦‐٣‐ نقش زنان در تغييرات در الگوي مصرف غذايي و سلامت کودکان ۹۰

 

فصل دوم – مواد و روشها ۹٣

۲‐١‐ويژگي منطقه ٦ تهران ۹۴

۲‐۲‐روش تحقيق ۹٧

۲‐۲‐١‐نوع تحقيق ۹٧

۲‐۲‐۲‐ جامعه آماري ۹۸

۲‐۲‐٣‐ نمونه آماري ۹۸

۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه ۹۸

۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گيري ۹۹

۲‐٣‐ابزار گردآوري اطلاعات ١۰۰

۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه ١۰۰

۲‐٣‐۲- روايی و پايايی پرسشنامه ١۰۰

 

فصل سوم- نتايج ١۰٣

٣١ آمار توصيفي ١۰۴

٣‐١‐١- توزيع سن پاسخگويان ١۰۵

٣‐١‐۲- توزيع وضع تاهل پاسخگويان ١۰٦

٣‐١‐٣- سطح تحصيلات پاسخگويان ١۰۸

٣‐١‐۴- توزيع وضعيت شغل پاسخگويان ١١۰

٣‐١‐۵- توزيع وضعيت درآمد ماهيانه(خانوار)پاسخگويان ١١١

٣۲‐ آمار استنباطي ١١٢

٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضيه اول ( بين نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهاي مصرف غذايي رابطه وجود دارد.) ١١٣

٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آيا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهاي مصرف غذايي نقش موثر دارد؟) ١١٣

٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آيا بين سن زنان و نوع الگوهاي مصرف غذايي رابطه وجود دارد؟) ١١٦

٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آيا زنان مي توانند با انتخاب الگوهاي مصرف غذايي مناسب در اقتصاد خانواده تاثيرگذار باشند؟) ١١٨

٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آيا نقش زنان به تنهايي و بي پشتوانه دولت مي تواند در الگوي مصرف غذا تاثيرگذار باشد؟) ١۲۰

٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آيا شاغل بودن زنان در الگوي مصرف غذايي خانواده مي تواند تاثيرگذار باشد؟) ١۲٢

٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضيه دوم ( بين نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژي, پسماند, غذا....) رابطه وجود دارد؟) ١۲۴

٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آيا بين آموزش زنان و نوع الگوي مصرف( غذا,آب , انرژي ...) ارتباط برقرار است؟) ١۲۴

٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آيا بين آموزش زنان و کاهش در اسراف موادغذايي ارتباط برقرار است؟) ١۲٦

٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آيا بين آموزش زنان و کاهش توليد پسماندها ارتباط برقرار است؟ ) ١۲۸

٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آيا بين آموزش زنان و کاهش مشکلات زيست محيطي رابطه برقرار است؟ ) ١٣۰

٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضيه سوم ( بين نقش زنان در بهبود وضعيت تغذيه

ارتباط برقرار است.) ١٣٣

٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آيا بين افزايش درآمد خانواده و بهبود وضعيت تغذيه ارتباط برقرار است؟) ١٣۵

٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آيا سطح سواد تغذيه اي زنان در بهبود وضعيت تغذيه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟) ١٣۵

٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آيا بين نقش زنان و سلامت غذاي مصرفي در خانواده ارتباط وجود دارد؟) ١٣٧

 

فصل چهارم- نتيجه گيری و پيشنهادات ١۴٢

۴‐١‐بحث و نتيجه گيري ١۴٣

۴‐١‐١‐ مقدمه ١۴٣

۴‐١‐٢‐بحث و نتيجه گيري پرسشنامه ١۴۵

۴‐١‐٢‐١- نتيجه گيري از فرضيه اول و سوالات پژوهشي مربوطه ١۴۵

۴‐١‐٢‐۲- نتيجه گيري از فرضيه دوم و سوالات پژوهشي مربوطه ١۴٦

۴‐١‐٢‐٣- نتيجه گيري از فرضيه سوم و سوالات پژوهشي مربوطه ١۴٧

۴‐١‐٢‐۴- نتيجه گيري از سوالات مربوط به ميزان مصرف مواد غذايي ١۴۸

۴‐۲‐پيشنهادات ١۴۹

۴‐۲‐١‐نقش دولت ١۴۹

۴‐۲‐١‐١‐ پيشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی ١۴۹

۴‐۲‐١‐۲‐ساير فعاليتهای مؤثر دولت در زمينه الگوی مصرف غذا ١۵۰

۴‐۲‐۲‐نقش زنان ١۵١

۴‐۲‐۲‐١‐پيشنهادات براي زنان ١۵٢

پيوست ١۵۴

پيوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذايی ١۵۵

منابع ١٦٢

منابع فارسي ١٦٣

منابع انگليسي ١٦۵

اينترنت ١٦۵

چکيده انگليسي167

فهرست جداول شماره صغحه

جدول شماره ١‐١- سهم درشت مغذي ها در تامين انرژي بين جهان , کشورهاي توسعه يلفته, در حال توسعه و ايران و دامنه قابل قبول سازمان بهداشت جهاني(متوسط سالهاي ۸۰-١٣٦۸) ۵٣

جدول شماره١‐۲- روند عرضه سرانه مواد غذايي طي سالهاي (٨۰‐١٣٦۸۵) ۵۵

جدول شماره ١‐٣- سهم گروههاي مختلف مواد غذايي در تامين انرژي طي سالهاي( ٨۰‐١٣٦۸) ۵٦

جدول شماره ١‐۴- سهم گروههاي مواد غذايي در تامين انرژي (متوسط سالهاي ٨۰‐١٣٦٨)در ايران و جهان (واحد: درصد) ۵۸

جدول شماره ١‐۵- وضعيت عرضه سرانه انرژي و مواد غذايي در چند کشور درحال توسعه و توسعه يافته جهان (در سال ۲۰۰۰) ٦۲

جدول شماره ١‐٦ : برآورد درصد ضايعات محصولات کشاورزي ٧۵

جدول شماره ١‐٧: پر جمعيت ترين کشورهاي جهان( در سال٢۰۰۰ و٢۰۵۰) ٧٧

جدول۲‐١‐ محله هاي منطقه ٦ شهرداري تهران بر حسب تعداد خانوار , جمعيت و محدوده جغرافيايي ۹۵

جدول ٣-١ - فراواني، درصد و درصد تراكمي سنپاسخگويان ١۰۵

جدول ٣-۲ - توزيع فراواني و درصد وضع تاهل پاسخگويان نمونه آماري ١۰٦

جدول ٣-٣ - توزيع فراواني، درصد و درصد تراكمي سطح تحصيلات پاسخگويان ١۰۸

جدول ٣-۴- توزيع فراواني و درصد وضع شغلي پاسخگويان نمونه آماري ١١۰

جدول ٣-۵ - فراواني، درصد و درصد تراكمي ميزان درآمد ماهيانهپاسخگويان ١١١

جدول ٣-٦- نتايج ضريب همبستگي بين سواد زنان و اصلاح الگوي مصرف غذايي ١١٣

جدول ٣-٧- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ١٣ ١١۴

جدول ٣-٨- نتايج آزمون کاي دو ١١۵

جدول ٣-۹- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ١۴ ١١٦

جدول ٣-١۰- نتايج آزمون کاي دو ١١٧

جدول ٣-١١- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ٨ ١١۸

جدول ٣-١۲- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ۲۲ ١١۸

جدول ٣-١٣- نتايج آزمون کاي دو ١١۹

جدول ٣-١۴- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ١٧ ١۲۰

جدول ٣-١۵- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ١۸ ١۲١

جدول ٣-١٦- نتايج آزمون کاي دو ١۲١

جدول ٣-١٧- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ۲۸ ١۲٢

جدول ٣-١٨- نتايج آزمون کاي دو ١۲٣

جدول ٣-١۹- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال هاي ١ پژوهش ١۲۴

جدول ٣-۲۰- نتايج آزمون کاي دو ١۲۵

جدول ٣-۲١- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ١٦ ١۲٦

جدول ٣-۲۲- نتايج آزمون کاي دو ١۲٦

جدول ٣-۲٣- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ۲١ ١۲۸

جدول ٣-۲۴- نتايج آزمون کاي دو ١۲۹

جدول ٣-۲۵- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال هاي ۴ پژوهش ١٣۰

جدول ٣-۲٦- نتايج آزمون کاي دو ١٣١

جدول ٣-۲٧- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال ۲۹ ١٣٣

جدول ٣-۲۸- نتايج آزمون کاي دو ١٣۴

جدول ٣-۲۹- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال هاي ۲ پژوهش ١٣۵

جدول ٣-٣۰- نتايج آزمون کاي دو ١٣٦

جدول ٣-٣١- توزيع فراواني و درصد نظرات پاسخگويان به سوال هاي ٣ پژوهش ١٣٧

جدول ٣-٣۲- نتايج آزمون کاي دو ١٣۸

جدول۴‐٣٣ ميزان مصرف مواد غذايی ١٣۹

 

فهرست نمودارها: شماره صفحه

نمودار ١-١-اثرات زيست محيطی در سطح مصرف کننده ٣۰

نمودار١‐ ۲- کشورهاي داراي اقتصاد برتر جهان در سال ٢۰٢۰ ٣۹

نمودار ٣-١- توزيع درصد ميزان سن پاسخگويان ١۰٦

نمودار ٣-۲- توزيع درصد پاسخگويان به تفكيك وضعيت تاهل ١۰٧

نمودار ٣-٣- توزيع درصد سطح تحصيلات پاسخگويان ١۰۹

نمودار ٣-۴- توزيع درصد پاسخگويان به تفكيك وضعيت شغلي ١١۰

نمودار ٣-۵- توزيع درصد ميزان درآمد ماهيانه خانوار پاسخگويان ١١٢

 

 

فهرست اشکال شماره صفحه

 

شکل شماره ١‐١‐ هرم غذايی ۲۰

شکل شماره ١-۲- طراحی دوباره از هرم غذايی ۲١

 

فهرست پيوستها شماره صفحه

پيوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان ١۵۵

در اصلاح الگوهای مصرف غذايی

 

 

 

توجه داشته باشید: درصورتی که شما صاحب اثر این فایل می باشید یا به هر دلیلی نسبت به فایل تحقیقاتی مذکور در این پست مالکیت معنوی دارید و درخواست حذف آن را دارید، در واتس آپ به شماره 09100636002 پیام دهید تا ظرف 24 ساعت نسبت به حذف فایل از روی سایت دانشجوسرا اقدام شود. در صورت تمایل و درخواست، دو مقاله به صورت رایگان (به نام پژوهشگر و دانشجو) در مجلات علمی معتبر پذیرش شده و چاپ می گردد. ((حفظ حقوق معنوی صاحب اثر در اولویت فعالیت سایت دانشجوسرا می باشد))


مبلغ واقعی 19,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 9,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

تهران.کارگر.کوچه درخشان. خیابان شهید مهرداد روانمهر.پلاک152.طبقه دوم

بانک جامع و کامل مقالات و پایان نامه های رشته حقوق و علوم سیاسی و دیگر رشته های دانشگاهی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما